Kız Arkadaşınızı Nasıl Korursunuz?

senı hemen kandırmış ogulcan

fake bir kız hesabı açıp, 3 ay boyunca sevgilinle konuşup onunla kanka olabilir aklında gerçek yatan şeyi öğrenebilirsin.

Emin olmadan karar verme sonra pişman olursun. Öteki mevzuya gelecek olursak ıslak odunla eşşek sudan gelene kadar sopa en güzel çözüm tabi içinde adamlık olmayana ne yaparsan yap boş.

Bizim millet aç aç vallahi aç bakın benim sırf fenerle billur geçmek için açtığım hesabımda avatar olarak güzel bir taraftarın fotosunu kullanıyorum ve 2 tane fotosunu da altına hiç bir şey yazmadan paylaştım , heralde ben olduğumu düşündüler ki takipçim bir haftada binleri aştı şu an da 7bin 800 falan :) Gelen özel mesajlarda her yazdığını rtlemek için peşinden koştuğunuz fenolar ve hatta bank asya futbolcuları bile var gerisini siz düşünün işte . Şu an buna ayıracak vaktim yok ama yarın unutmazsam hesabın bana ait olduğunu da anlayacağınız şekilde capsleri paylaşırım. Kız arkadaşının sevgisine de güveniyorsan bunları sorun etme, sen de erkeksin ölüden bile iş çıkaracak adamlar var.

O yüzden bu memlekette bizim kızlar kendini bulunmaz hint kumaşı ve dünya güzeli sanıyor ya.

Karakter kardeşim karakter. İnsanın karakteri sağlamsa bekârken dahi kimseye metelik vermez. Ama karakteri zayıfsa, isterse evli olsun. Kocası hariç düzinelerce sevgilisi, takıldığı adam olur. Gördük işte yıllarca böyle tipleri.

Karakterli, helal sütü emmiş kızlar nasip etsin Allah yüreği, gönlü temiz olan herkese.

1-2 aya kalmaz Oğulcan ayrıldım abiler içim yanıyor diye başlık açar gibi.

Bu karı, kız mevzularında benim de bi kaç sıkıntım var da işte.Neyse ki araya askerlik giriyor.Kurtulacağımı düşünüyorum.

Facebook ilişki ergen zaaa

Biliyorum komik değil ama yapmasam içimde kalırdı

Doğru kişi bunlara taviz vermez.

Geri
Üst Alt