Kız Arkadaşınızı Nasıl Korursunuz?

bi+cay+demleyeyim+mutlu+olayim.jpg

O yüzden bu memlekette bizim kızlar kendini bulunmaz hint kumaşı ve dünya güzeli sanıyor ya.

Orası öyle de bak şunu da söyleyeyim aslında havalarına bakmayın yani iki mesaj atın hemen dipleri düşüyor. Hatta şu aziz mübarek günlerde size yemin ediyorum aynı mesajı copy paste yaparak tek günde 10 kızla muhabbeti ilerletmiştim. Belki takipçi sayımın belli bir limitin üstünde olması hoşlarına gidiyor olabilir ama o gün öyle canım sıkılıyordu , saracak bir şeyler ararken fotosu hoşuma giden birine mesaj attım,hiç de yapmam aslında ama baktım olumlu tepki geldi aynı mesajı diğerlerine de attım zaten 12- 13 kişiye yazdım birisi cevap vermedi o pek aktif kullanmıyordu, öbürü de verdiği cevapla kendisinden bir şey çıkmayacağını hissettirdiği için ben üstüne gitmedim. O günden 2 gün sonra hesabım çalındı bendeyken 18bindi adamın eline geçtikten 3 dakika sonra 32 bin falan takipçisi oldu.Madem 1 dakikada o kadar takipçi kasabiliyordu niye çaldı ve niye beni seçti anlamadım ama twitter kesmemiş olacak ki gmailimi bile çaldı :D

Aha bahsettiğim caps de buydu. İçlerinden biri de kaleciymiş, üşenmeyen tek tek arattırsın profilinde maç fotolarını paylaşmış zaten tanıyanlar çıkar :asd: Hatta adını hepinizin duyduğu fenonun biri de bodoslama dalıp ''neden sevişmiyoruz '' yazmıştı. Eğer 10 saniye içinde takibi bırakmazsan 300k hesabımdan şu yazdığının capsiyle seni ifşa edeceğim, süren başladı dedim , 3 saniye içinde attığı mesajı bile silip bir de beni engellemişti aahahaha. Silmese onun da capsini koyabilirdim.Sırf mesaj attığım 10 kızdan 9'uyla samimiyeti ilerlettiğim için 2 yıldır aşka küstüm ben, haa onların capslerini de paylaşabilirim ama hoş durmaz. Taktik için müracaat edebilirsiniz :asd:

[attachment=11729:123123.png]

Ekli dosyalar

• 123123.webp
    123123.webp
    55,7 KB · Görüntüleme: 180
Evet işte mod ların yanlı tutumunu görün eski mod diye ceza yok !

Ceza almak istiyorsanız fenere küfür edin başka türlü işiniz zor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt