kız kavgası

Bu psikolarin bi sonraki evresi kocasının penisini kesti haberleri oluyor genelde.

tapatalk

o nasil saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak sesi. Tüylerim diken diken oldu la

C4kOPY8WYAAp3Fx.jpg

C4kOQB1WcAAKsKF.jpg

C4kOQkJXUAURZYj.jpg

C4kORGvXAAEJemz.jpg

Bakın biz suç işledik zaaa dercesine yaptıklarını internete koyanların beyin kıvrımlarına hastayım. Burun hallolur yav öyle çok sıkıntılı bir şey değil, hatta iyi bir doktora giderse eskisinden güzel olur, esas sıkıntıyı diğerleri çekecek.

Biz gençken daha tehlikeli adam alıkoymalar hürriyetten yoksun bırakmalar , darplar , haneye tecavüzler , kıraathane baskınları , stad önü yaralamaları yaptık ama bu salak kevaşeler gibi sosyal medyada paylaşmadık. Bunlar sikindirik kız-kıza alıkoyma olayından dolayı baya ceza alacaklar.
e9277a08c58af59cc76501cfaa61ed9f.jpg

İşin içinde suç teşkil edecek unsurlar barındırıyor elbet lakin tarafların herhangi birinin haklı olduğunu düşünmüyorum. O twitter yazışmalarında birbirlerine karşı kullandıkları üslup nedir öyle arkadaş? Biri küfür ede ede adresini veriyor gel diyor, öteki küfür ede ede bekle geliyorum deyip ev basmaya gidiyor. Kızlar ev basmaya gidiyor yanlış olmasın :)

Ev basmaya gidiyorlar ama başarılı olamayınca onlara basıyorlar. Başarılı olsalar büyük ihtimalle aynı şeyleri bu sefer onlar yapacaklardı hiç kuşkum yok. Yedikleri naneyi videoya çekip internete vermek ise ayrı bir geri zekalılık. Hani ucube bir nesil geliyor arkadan diyordum ama bu kadarını beklemiyordum. Bu modeller azınlıktır umarım.

Son düzenleme:
O nece bi diz atmadır bilader çaturt etmiş.
Ama üzülmedim
Kız atarı yapmış kapının önüne kadar gelmiş bu ne cesaret yiğidim seninle tanışmak isterim

TapaTalK

Burnu kırılan kızı cesaretinden ötürü tebrik ediyor, hayatında başarılar diliyorum. Kim derdi ki "adres ver ulan" denilen bir muhabbetten sonra o adrese bir gün gidilecek neyse bunu da görmeden ölmedik ya çok şükür.

Ananı avradını o nasıl bir diz lan!!! Erkeklerde iş yok ne varsa yine hatunlarda var :D İzlemesi de daha zevkli, gnü geçtikçe daha da vahşileşiyorlar...
Yuh anasını satayım hala o dizi nasıl vurdun lan öyle :D

Yeni nesil iktidardaki partiyle uyumluluk gösteriyor.

Ahahaha. Tayyip'e küfürlerini bulmuşlar. Kavgadan değil bundan yatırırlar :D

Son düzenleme:
Komik bulmadım suç teşkil ediyor kişilerin adli kontrole ihtiyacı var.

Biz gençken daha tehlikeli adam alıkoymalar hürriyetten yoksun bırakmalar , darplar , haneye tecavüzler , kıraathane baskınları , stad önü yaralamaları yaptık ama bu salak kevaşeler gibi sosyal medyada paylaşmadık. Bunlar sikindirik kız-kıza alıkoyma olayından dolayı baya ceza alacaklar.
e9277a08c58af59cc76501cfaa61ed9f.jpg
Yani diyorsun ki, bütün mesela:
"iz bırakmamak ve yakalanmamak".

Evet gençler Atakan dan öğreneceğiz şeyler çok...

Geri
Üst Alt