Kjaer Harekatı! 5 Milyon Euro

Bunuda begenmeyen ne bileyim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kop gel be sarıyürek.

Zor aga alamayız demicem almayız. Buna verilecek parayı yeni yeni çöplere veririz. Sonra sene sonu yine stoper aramaya başlarız. Bu böyle yıllarca devam eder gider

fanteziye gerek yok ağır maliyetli olmaması şartıyla baba bir stoper alalım 31 32 lik mali durumu düzeltene kadar idare etsin

Tek hamleli, hantal, sol stoper oynayamaz, sağlak, eski fenerli, kazma, pahallı, bonservisli... daha ne olsun yedi ceddimize mi sövmesi lazım illa. o paralara dünya yıldızı alınır. bu yoklukta bonservis mi verilir.
O paralara dünya yıldızı kim alınabilir mesela?

Ya arkadaşlar kim kim demeyin var işte. Huth bedava, pepe bedava sonra cahill var sözleşmesi bitiyor, klose-mangala ha keza. 5 milyon euro servet bu sen bunu bonservise değil ver oyuncuya getirirsin bu yıldızları saçmalamaya gerek yok sannki bana manken kjaer çok genç 30 yaşında bunlar da 33 34 32 eee??? ne olmuş yani sana 35 yaşında 36 yaşında adamlar süper kupa uefa kupası kazandırdı. genç drogabnın zaten sende ne işi var???

külübüne 5milyon yerde okumayi biraktim. biz adam satiyoruz bir iki oyuncu alabilmek icin gidip 5milyonu bir oyuncuya mi basacagiz geciniz

külübüne 5milyon yerde okumayi biraktim. biz adam satiyoruz bir iki oyuncu alabilmek icin gidip 5milyonu bir oyuncuya mi basacagiz geciniz
Evet asla kasada 1 gün bile durmamalı o para hemen forvet dışında bir transfer yapmalı mümkünse kazma ve fenerli olmalı aksi takdirde rahat uyunamaz

Kiralık olursa olur, yoksa git İskandinav liginde genç stopere göm bu parayı

Çok sağlam bir adam bence alınırsa gayet başarılı da olur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gelirse yıllardır aradığımız stopere kavuşmuş oluruz.Sert, havadan iyi, markajı çok kuvvetli.Ama ıhtimal vermiyorum pek bu beceriksizler başaramaz bu transferi.

Kjaere de çop muamelesi yaptınız ya siz kimi bekliyorsunuz acaba Ramos David Luiz falan mı

Geri
Üst Alt