KL 22/23 Play-off M:2 | Basel 2-0 Trabzonspor | MS | 23 Şubat | TV 8

Trabzonspor bu kadar önde basmak yerine geride bekleyip kontra kovalasa bu takımın içinden geçerdi. Avcı ne saçma bir taktikle çıkmış anlamadım.

yaw geç
o kırmızı bizim maçta verilmesin
bu kadar gol iptal edilsin penaltı iptal edilsin
20 tane üye görüşü konusu açar 50 kişi ban yerdi
samimi ol
O pozisyon penalti değildi kaleci topa vuruyor 1 tane verdiler atamadilar. Kalenin dibinden 2 tane net kaçırdın. Atamazsan elenirsin

Bizim forum takımın transfer aklı olsaydı şuan Trezege ve umut bozok bizim hücum hattımız olmuş olacaktı

Bize barca geliyo, bunlara basel. Eleniyorlar

Ts kacirdi ama hakem de rezaletti.
Ayrica 2 mactaki ofsaytlar garip geldi.

Abdullah avcı'nın türk takımlarıyla avrupa maçına çıkması yasaklansın adam elleriyle verdi turu. Siopis ile doğancan'ı çıkartmak maçı altın tepside basel'e verdi.

Oyuncu değişiklikleri skandal niye Doğucan çıkıyor Yusuf giriyor orta alanı boşaltıyorsun rakip zaten gelemiyor pozisyona giriyorsun her an skoru alacak bir oyunun var bunun yerine bitik Yusuf'u alıyorsun. Bugün Abdullah Avcı kendi elleriyle turu vermiştir.

İnanılmaz bir maçtı yani Trabzon 0-4 falan kazansa sürpriz olmazdı ama ne yapsalar olmadı resmen. Basel 2 kere geldi 2 gol attı. Siopis ve Doğucan'dan en az bir tanesi maç sonuna kadar kalmalıydı 2. golü yemezlerdi muhtemelen.

yemin ediyorum şükrettim trabzonlu değilim diye... daha doğrusu Apo bizim hocamız olmadığı için şükrettim. 20 seneden fazla var hocalığın. 90 dkyı selametle bitir alacaksan riski sonra al... 2. golü yersen al. bunu da mı biz öğretelim hoca...

trezege diye amip beyinli bir adam var. onu çıkar... bunu da mı biz öğretelim.

Geri
Üst Alt