Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
- 22 Kasım 2021
- 30.248
- 22.911
- 1.433
Off yemin ederim dişleri sıkmaktan ağrıttım ya. TS acıdır TS hüzündür bu neymiş ya bir hafta kendime gelemem ben.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok bunlar konferansta Sivas'ın muhtemel rakibi sanırım umarım Sivas'a çıkarlar eler Sivas bunları.Bu basel fenerin muhtemel rakibide oluyor değil mi şimdi. Nereden baksan zarar bi maç
bu takıma nasıl elendi harbiden ya gözünü kapayıp bazel ceza sahasına top sallasan posyon oluyodu
Bizim geçen sezon Randers maçı gibi. Biz de bir dünya pozisyona girip 7-1 bitecek maçı 2-1 kazanmıştık.
Hayır birde aldığı adam kim top oynamayı unutmuş yusuf yürümeye mecali yokyemin ediyorum şükrettim trabzonlu değilim diye... daha doğrusu Apo bizim hocamız olmadığı için şükrettim. 20 seneden fazla var hocalığın. 90 dkyı selametle bitir alacaksan riski sonra al... 2. golü yersen al. bunu da mı biz öğretelim hoca...
trezege diye amip beyinli bir adam var. onu çıkar... bunu da mı biz öğretelim.
Bizde atamiyozki çok kaçırıyoruz.Şu basel bize gelseydi en az toplamda 10 gol yerdi bizden
Obur turda oynayacak. Bu türü es gecti lider olduğu icinBenim kafa o kadar futboldan uzaklaştı ki, başak elendi mi?