KL 23/24 2. Ön Eleme Turu M:1 | Fenerbahçe 5-0 Zimbru | MS | 26 Temmuz | S Sport Plus

Size kisa kisa analiz yapim:

- Tadic cok rahat double double yapar
- Dzeko Cop
- Szymanski = Polonyali Cicaldau
- Kent gol disinda bir bok yapmadi
- Valencia'yi mum gibi arayacaklar

100% objektif analizdir

Tadic konusunda çok dedim en kötü hali double double yapabilir. En iyi transferleri şu ana kadar Tadic derim. Zahayı o yüzden almamalılardı cünkü bi kanat tadic bi kanat Zaha sıkıntı olurdu.

Bu yıldız olayı o kadar ezik bir olay ki, belirlenmiş cezası yoktur herhalde. Resmen sahtekarlık
hiçbir kulübün bu kadar acınası ve aşağılık kompleksi olan birşey yapacaklarını düşünmedikleri için ne ceza vereceklerini de bilemezler.

Ligtede 5yildizla formayla cikarlarsa nasıl bir tepki verecez merak ediyorum
Gerçi herifler hukuksuzluğu Avrupa'da bile yapiyorlar

Tadic konusunda çok dedim en kötü hali double double yapabilir. En iyi transferleri şu ana kadar Tadic derim. Zahayı o yüzden almamalılardı cünkü bi kanat tadic bi kanat Zaha sıkıntı olurdu.

Eagle ismail tadice sol kanatta oynatiyor, zaha gelseydi ciddi olarak tehlikeli olabilirledi.

Hatta Tadic, tinercilere gitseydi ciddi sikinti olurdu

Biz ekstra iyi olmasak fener açık ara şampiyondu

Son 10 yıldaki en yüksek puan ortamalarından birisini yaptılar

Neyse görücez ama Erol’u da çok övüyordun mesela o iyi hocaydı ama İso asla değil. Tek korkulacak yanları Tadic tipi adamlar almaları yıllar sonra

17 penaltılı ve hakemlerin Fb açıklama rekorlarından etkilendiği ekstrem bir sezon olmasa o puan ortalamasını hayatta yakalayamazlardı. Başakşehir, Alanya, Ümraniye ve Antalya deplasmanlarında ve içerdeki Ankaragücü maçında berabere kalmaları gerekirken hep hakemle maç aldılar. En az 10 puan fazlaları var.

Bu puanları çıkarınca Erol'la Jesus'un ortalaması aynı oluyor zaten.

tadiçin ayağına bakarsa bunlar fena cortlar hem yaşı hem de sakatlık ihtimali itibariyle

Szymanski, Feyenoord taraftari bile o kadar ovmuyordu nasil 10m gomduler anlamak guc.

Geri
Üst Alt