KL 23/24 3. Ön Eleme Turu M:1 | Fenerbahçe 3-1 Maribor | MS | 10 Ağustos | S Sport Plus

Dandik takım fb. 0 olan takımın üzerine eklemeler yapıolar onlarda tartışılır bizim kadromuz zaten iyiydi ve daha da iyi şimdi

Senin 3 saatlik makaran icin ligde her maca hazir cikmamalilar oral
Tepeyi terk eden okçu gibi herif yaw. Hiç stratejik düşünemiyor. Her şeye duygusal yaklaşıyor. Fb elenirse bugün dalgamızı geçeriz ama yarın lig için 1 nolu favori olur

ilk defa full 45dk izledim feneri

Bunlar geçen senenin gerisinde. İş yaparlarsa yine bireysel kaliteden yaparlar. Onlar da tadic ve becao. Dzeko falan ağır çöp yalnız

Ama elenmemeleri lehimize olur gruplara kalmalılar

Net penaltıyı yediler bu arada Maribor'un.VAR olsa 1-0 geridelerdi
Fenerbahçe'nin de yer aldığı böyle küçük organizasyonlarda VAR olmaması üzücü bak gitti penaltı UEFA büyük küçük ayrımı yapmamalı mesela fenerim küçücük diye ölsün mü esefle kınıyorum

Valla kendi evinde yensin bir zahmet, olan ülke puanlarına oluyor
Yoksa lig için bu sene o kadar endişelenmiyorum, çok kırılgan oldular, en küçük hadisede çökecekler gibi bir durumları var

1691693853137.webp

Eelensinler ya tüm sezon köy takımlarını yenip wuaaa nasıl ülke puanı kastık hallerini dinleyemem eziklerin

Dzekonun mevcut hali asla ama asla yanında martinez tarzı gezen bir forvet olmadan tek forvet oynayamaz o gücü biteli 3 yıl oluyor bu salaklar tek forvet fenerde çok soverler

Geri
Üst Alt