- 6 Eylül 2014
- 83.207
- 56.781
- 4.283
OstorwoldeAbartmayalım; Tadic-Ferdi-İsmail yeter. Ayakları da kırılmasın, sezonu kapatsınlar sadece. Djiku oynasa farklı konuşabilirdim ama...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
OstorwoldeAbartmayalım; Tadic-Ferdi-İsmail yeter. Ayakları da kırılmasın, sezonu kapatsınlar sadece. Djiku oynasa farklı konuşabilirdim ama...
Burda en az 5 Fenerbahçe oyuncunun ayagi falan kirilmasini istemek ban nedeni olabilirmi?
Evet o da nefretlik ama Djiku başka bir şey. Aynı zamanda defanstaki en önemli adamları...Ostorwolde
Sayıyı insanlık dışı buldum, 13 falan olmalıydı.Burda en az 5 Fenerbahçe oyuncunun ayagi falan kirilmasini istemek ban nedeni olabilirmi?
Normalde niye boyle seyler soylemiyonuz ifbli misiniz abdullah beyNormalde böyle şeyler söylemem ama inşallah bu sefer 5 yer döner bu provakatörler.
Brova harika tespit müfettiş bey beni fena yakaladınız. Artık size kuş avcısı diyebilir miyiz?Normalde niye boyle seyler soylemiyonuz ifbli misiniz abdullah bey
Sporda milliyetçiliğe gerek yok renktaşım. Her zaman söyleyebilirsinNormalde böyle şeyler söylemem ama inşallah bu sefer 5 yer döner bu provakatörler.
Yok milliyetçilik değilde beni pek ilgilendirmiyordu. Ama bu verilmeyen cezadan sonra sinirim hopladıSporda milliyetçiliğe gerek yok renktaşım. Her zaman söyleyebilirsin
Korsan fb logolu şeyleri paylaşmaktan geri duralım. 3 yıldızlı fb logosunu hiç görmemeye başladım