KL 23/24 ÇF M:1 | Olympiakos 3-2 Fenerbahçe | MS | 11 Nisan

Olympiakos deplasmanda da etkili takım üstüne podence dönecek 1 gol avantajları da var turu geçerler gibi duruyor

olyde iyi topçular var ama çok temposuz takım ikinci maç podence kontradan gol bulur

karagümrük adamsan bunların boltan defansını marcao ile tecavüz eder hareket ettirmezsin

Olyde bir bok yok. Golleri önde baskıyla attılar. Top ayaklarındayken tehlike yaratma ihtimalleri yok. Önde baskıyı bırakıp geri çekilince pozisyonları verdiler. Ulan Ceko, İrfan Can, Tadic'e geniş alanda yakalansan nolur? Önde basmaya devam etsene.

Ayrıca Fred-İsmail bayağı etkiliyor oyunlarını forumdaki renktaşlarımız kabul etmese de

Bu maçta da deplasmanda gibi oynamışlar zaten. Maçı ne zaman açsam fenerdeydi top. İstatistikte %38 topla oynama süresi. Uzun zamandır topu bu kadar rakibe bırakan takım görmedim. Hem de kendi sahasında.
Topla oynamayı sevmiyolar ki

Pana maçını izlemiştim 1-3 bitmişti o maçta bile belki pana daha çok topla oynamıştır önde olmasına rağmen bir de pana erkenden öne geçmişti

Olympiakos baya ortalama bir takım ama belirli bir oyun anlayışları var ve sonuçta bu turnuvalarda belli bir tecrübesi olan bir takım. Fener etkisiz oynasada 2. yarıda Olympiacos'un yorulmasıyla maça girebildi yani 2. maç için ortada bir sonuç oldu. Aston Villa ile eşleşme durumu olursa Fener'in bu turu geçmesi çokta sıkıntı olmaz ama o taraftan Aston Villa gelmeli.

Son düzenleme:
Oly çok kötü takım Arap kendi kendine verdi maçı yoksa rahat alırdı fener

Olyde bir bok yok. Golleri önde baskıyla attılar. Top ayaklarındayken tehlike yaratma ihtimalleri yok. Önde baskıyı bırakıp geri çekilince pozisyonları verdiler. Ulan Ceko, İrfan Can, Tadic'e geniş alanda yakalansan nolur? Önde basmaya devam etsene.

Ayrıca Fred-İsmail bayağı etkiliyor oyunlarını forumdaki renktaşlarımız kabul etmese de
Alakası yok fred sezon başından beri sisirliyor tam tersi takimlarindaki en savruk oyuncu ama İsmail doğru bunları ayakta tutan 3 oyuncu var djiku kahveci ve İsmail diğerlerini at cope

fener deplasmanda 2 tane gol attı. bu az mı ?
1-0 ile denk değil bu skor.
kendi evinde 1 tane atsa üstüne yatsa turu geçiyor.
Nerden giriyorsun foruma bilmiyorum da Dünyada deplasman golu kalktı 1 tane atıp üstüne yatarsa mac penaltilara kadar gider gol gelmezse daha :asd:

Geri
Üst Alt