KL 23/24 ÇF M:1 | Olympiakos 3-2 Fenerbahçe | MS | 11 Nisan

oly belki sg'den daha kötü takım olabilir, ya da fb'den üstün bir takım olmayabilir ama atmosferi olan bir stadyumu var ve seyirci desteği türk taraftar profiline yakın bir ekip.

fb için yıpratıcı bir maç olacağı aşikar.
Kupa finali Atina'da illa ki Yunan takımları kazanmak isteyeceklerdir kendi ülkerinde ciddi prestij demek olur.

Union'dan biraz farklı Olympiacos'un ciddi Avrupa tecrübesi var onların o kadar yoktu ayrıca Paok ve Olympiacos son 8'de 2 tane Yunan takımı var bence yarı finali görebilirler hatta Paok'un finali görebileceğini düşünüyorum.

sg maçını izlemedim de kıytırık bi duran top sonra da 85te faülle topu alıp gol atmadılar mı
3 de penaltıydı sanırım
sg burda adamları perişan etti ama golü geç attı
sg 3.yü yemese burda ifbyi getünden terletirdi ve uzatmaya götürürdü i think
olmpiakosa güveniom basit gol yemezlerse

fbde orta saha yok

olye pek de bel bağlamamak lazım adamların golcüsü önceden hataysporda oynayan el kabi midir nedir

olye tek güveneceğimiz şey her yıl avrupada olmaları.

Ulan fener okadar serefsizsin ki yunani bile destekler olduk sayende.

kimi desteklediğimizin bir önemi yok. Oly muhtemelen bunları yener. Olaya futbol olarak bakınca şişirilmiş bir balon var fenerbahce. Karşına belkide ilk defa iyi bir takım cikcak.

kimi desteklediğimizin bir önemi yok. Oly muhtemelen bunları yener. Olaya futbol olarak bakınca şişirilmiş bir balon var fenerbahce. Karşına belkide ilk defa iyi bir takım cikcak.

Abartmaya da gerek yok renkdas. "ilk defa iyi takim.." falan cok abartmamak lazim.

Beter olun $ikeciler sizi. Utanc kaynagisiniz bu ulke futbolunun.

FB nin oyun tarzında belli oyunculara aşırı yük biniyor. Sakatlıklarda bu durumun ciddi etkisi olduğu kanısındayım. O bakımdan turu geçip yarı finalde dağılmaları daha iyi olabilir. Aynı şeyi kendilerinin de düşündüğünü, elenmelerine çok da üzülmeyeceklerini zannediyorum...

Insallah bizim mactan daha rezil bir olayla yenilirler olimpiakosa

Geri
Üst Alt