KL 23/24 ÇF M:1 | Olympiakos 3-2 Fenerbahçe | MS | 11 Nisan

Herşeye rağmen Fenerbahçe'nin kazanmasını istediğim maçtır. Ayrıca Panacı olduğum içinde istiyorum.(Fatih Terim'den dolayı değil) Ama bunlar yine ağlayacaktır. Kazanırlarsa bak kirli oyunlarınıza rağmen Avrupa'da başarılıyız kaybederlerse kirli oyunlar yüzünden kaybettik diyecekler.
Fanatik panacı mısınız hocam ?

3 4 tane futbolcusu sezonu kapatır inş.

Turu geçerler diye düşünüyordum ama benim bildiğim fenerin o kadar şovdan sonra bu maçı kazanma ihtimali yok. Hatta yenilme ihtimali arttı.

Bu 2 Maç'ta güvencem hocaları.Paok'a bela olan hoca Fb'ye de bela olacaktır..
6,810 Fatih Terim Manager Stock Photos, High-Res Pictures, and Images -  Getty Images

Bende öyle düşünüyom şu an kanks yav :D Olympiakos'un hocası genelde değlasmanda veya tarafsız sahada daha etkili oynatıyo.Paok'un o etkili oyununu onlaın sahasında yendikten sonra düşüşe geçti.Fb içinse Kadıköy'de yenerse yine o tarz 1 değişim olabilir..
ben baktığımda kararsız kalan Herr Zeytinli idi ben anlamam.

Olympiakos yense bile içerideki maçta alabilirler belki turu fakat fenerin şu anki dengesiz ve sinirleri bozulmuş yapısında bir Nordjelland skoru olmasa bile sahadan silinme ihtimalleri var.

kafaları ligde çünkü.

adamın yazdığı listden bir gelson martins yokmuş lan fb2ye karşı. cabral kim bilemedim öyle bir topçu yok. hani çoğu yoktu?

bir tek podence sarı kart cezalısı görünüyor.
ben buradan baktim

ben baktığımda kararsız kalan Herr Zeytinli idi ben anlamam.

Olympiakos yense bile içerideki maçta alabilirler belki turu fakat fenerin şu anki dengesiz ve sinirleri bozulmuş yapısında bir Nordjelland skoru olmasa bile sahadan silinme ihtimalleri var.

kafaları ligde çünkü.
Eğer Olympiakos iç sahada da yenerse Uefa Avrupa Konferans Ligi'nden çekilme kararı alabilirler bunlar kanks yav :D

Bende öyle düşünüyom şu an kanks yav :D Olympiakos'un hocası genelde değlasmanda veya tarafsız sahada daha etkili oynatıyo.Paok'un o etkili oyununu onlaın sahasında yendikten sonra düşüşe geçti.Fb içinse Kadıköy'de yenerse yine o tarz 1 değişim olabilir..
kanks sen ne diyorsun bu maç için? senin tahminler genelde isabetli oluyor.

Geri
Üst Alt