KL 23/24 ÇF M:1 | Olympiakos 3-2 Fenerbahçe | MS | 11 Nisan

Fanatik panacı mısınız hocam ?
Yok ama yine de şu Olympiakosu sevmiyorum gıcık oluyorum sadece bu takımlara değil Inter, Liverpool, Siyah Beyaz olan bütün takımlar, Karşıyaka, Samsunspor gibi. Ek olarak birde Amedspor'u sevmiyorum mevcutta sevdiğim bu takımla ilgili tek şey var Berk İsmail Ünsal.

Şöyle tarihi bir skorla çaksalar ne güzel olur.. Bunların iyice şaftı kayar bununla birlikte..

5 büyük lig takımlarıyla karşılaşmadan yarı finale gelecekler neredeyse. Öyle bir kupa.

Finalin Yunanistan 'da olmasi sebebi ile soyle bir Ivan Bebek durumu yasalarda keske biraz dalga gecsek yabanci hakem talepleriyle.

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5 büyük lig takımlarıyla karşılaşmadan yarı finale gelecekler neredeyse. Öyle bir kupa.
aynen öyle - aslında o yüzden hep böyle çıkış yakalamış nispeten form tutturan anadolu takımları + bjk , ts falan bu kupada her sene son 8 en az görmeleri lazım.

2-3 senede bir daha ilerisi görmesi lazım ülke futbolu.

ali koç fenerbahçesi harici hepsinin ilerlemesini desteklerim. o adama övünecek hiç bir şeyi haketmiyor.

Largest ekibimiz karşısında Olympiakos'a başarılar dileriz :ddddd

İnşallah skandal hakem hatalarıyla turu kaybederler. Bu sefer de UEFA'daki GS lobisi bizi mağdur etti desinler.

Köpek gibi kudurmalarını izlemek istiyorum.

Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi'nde 11 Nisan Perşembe günü deplasmanda Olympiakos ile oynayacağı karşılaşmayı İsviçreli hakem Sandro Scharer yönetecek.

Yani deseler ki evrenlerarası maç olacak.
fener başka bir evdenden başka yaratıklarla maç yapacak.
fener kaybederse dünya yok olacak falan.
belkii ancak o zaman...
istemeye istemeye feneri tutarım.
4-5 yerler dönerler.

Geri
Üst Alt