KL 23/24 ÇF M:2 | Fenerbahçe (2) 1-0 (3) Olympiakos | MS | 18 Nisan | TV 8

Süper kupayı bizi hiç yormadan hediye ettiler✅

Oly evlerinde kıçlarına tekmeyi bastı✅
(bazı arkadaşların aksine bu turdan elenmelerinin çok iyi olduğunu düşünüyorum. Dandik bi turnuvada yarı final vs yapsalardı, paralı kalemlerine suni bir avrupa destanı masalı pompalatacaklardı)

Sırada şikeci bulente rağmen Sivas çelme takarsa ne koç kalır ne kartal 🍆ı boyunlarına asarlar⏳

Pragi yenemedik ama ? Kopenhagi da yenemedik. Cikamazdik çünkü oynadığımız cehennem pres fizikli takımlara etki etmiyor
Prag bu köy takımlarından çok daha iyi. O maçta bile 10 kişi kalmasak belli olmazdı. Tabi eksiklerle de alakalıydı sol beksiz halimizden bahsetmiyorum.

geçen de yazdım bizdeki en çapsız yerli hoca heralde hamzaydı o bile bu ismailin yanında alfa kalır
Herifin tek hedefi lig şampiyonluğu, 2. olurlarsa Avrupa Kupasını alsalarda o görevde kalamaz bunu çok iyi biliyor ona göre davranıyor ama patlaması yakın fitili baya kısaldı zira.

Bunların yedeklerini ankaragücü bile parçaladı geçti, nordşeland'ın bir tık üstü olympiakos'a karşı kaleyi göremediler değişikliklerden sonra

Syzmanski zora giren maçlarda hep ortadan kayboluyor, Dzeko bitince Fred, İrfan ve Tadic'e kaldılar, Fred ve İrfan da çıkınca Tadic tek kaldı Batshuayi ile birlikte. Gerisi boş adamlardı. Duran top karambolü veya Batshuayi golü dışında ihtimalleri yoktu. Tadic tecrübesiyle baya iyi oynadı ama karşısındaki adamın enerjisi iyi çıkınca fiziksel eksiklikten dolayı iş bitiremedi. Defanstan topla çıkmaya çalıştıklarında hep batırdılar, İsmail Kartal'ın ciddi eksiklikleri var oyun kurulumunda.
Son yazdığın harfiyen doğru defanstan top çıkarma mevzusu çünkü defanstan top çıkaracak stoperleri yok iki stoperide kazma adamlar maç boyunca bir kere bile geriden oyun kuramadılar bizim Abdülkerim de nelsonda bu konuda çok iyi hatta davi bile iyi oyun kurulumunda bizim oyunumuz bu yüzden 5 kat daha iyi zaten abi

Pragi yenemedik ama ? Kopenhagi da yenemedik. Cikamazdik çünkü oynadığımız cehennem pres fizikli takımlara etki etmiyor
Konferans'ta FB'nin oynadğı takımlar fizikli takımlar değildi ki. Prag'ı da ayrı bir yere koymak gerek zira Prag maçında elenmemez,n sebebi beksiz çıkmamızdı. Boey gitmemiş olsa, Köhn yetişmiş olsa çok rahat elerdik Prag'ı. Yediğimiz goller hep Berkan tarafından mesela en basitinden.

geçen de yazdım bizdeki en çapsız yerli hoca heralde hamzaydı o bile bu ismailin yanında alfa kalır
Hamza hoca taktik sistem olarak gayet iyi hocaydı Okan hoca kadar olmasada baya baya iyiydi bence değil bu iso bence Ersun ve aykuttanda iyi hocaydı onun tek sorunu pasifti ve iyi nşyetliydi iyi niyeti kullanılmaya açıktı

Şaka maka biz ve sağlam trabzon'dan sonra oynadıkları en kaliteli takım bunlardı. Sezon başından beri oynadıkları sanıyorum 50 civarı maçta maribor'dan kasımpaşa'ya kadar tırt takımlarla oynadılar. Sürekli kazanınca kendilerini olağanüstü bir takım sandılar. Kopenhag ve Sparta Prag gibi bir tane sert takım gelmedi. Bizim ağır siklet ManU, Bayern ve sezon başı Molde maçları asla kıyas kabul etmez. Yoruculuk açısından 5 tane fener'in süper lig'deki idman maçlarının toplamından daha zordu şu maçların bir tanesi bile.

Şaka maka biz ve sağlam trabzon'dan sonra oynadıkları en kaliteli takım bunlardı. Sezon başından beri oynadıkları sanıyorum 50 civarı maçta maribor'dan kasımpaşa'ya kadar tırt takımlarla oynadılar. Sürekli kazanınca kendilerini olağanüstü bir takım sandılar. Kopenhag ve Sparta Prag gibi bir tane sert takım gelmedi. Bizim ağır siklet ManU, Bayern ve sezon başı Molde maçları asla kıyas kabul etmez. Yoruculuk açısından 5 tane fener'in süper lig'deki idman maçlarının toplamından daha zordu şu maçların bir tanesi bile.
Molde benzeri bir kuzey takımından 6 gol yediler üstelik. Kaldı ki Molde, Nord'dan iyi bir takım idi.

Geri
Üst Alt