KL 23/24 ÇF M:2 | Fenerbahçe (2) 1-0 (3) Olympiakos | MS | 18 Nisan | TV 8

Yemin ediyom tam’salak bu ismail.
Fred zajc degisikligi ne?Adam senin en iyi topçun . Baska bir hoca olsaydi suan 3-4 fark ile bitmisti mac. Taktik filan yok tadic poposunu dayiyor cengiz irfan orta yapar gibi sut deniyor. İsmail deli dana gibi geziyor

Siz nasıl bir salaksınız hele o el kambi denen hıyar. Ne koşuyor ne topu kapabileceği yerde duruyor sadece bakıyor ki defans gol yesin mal sanki takımı kontraya çıkarabiliyor da boş boş dolanıyor

fener 2.yarı komple bitik halde ama atamadı mallar bizdeki anadolu takımları bile atardı

Onun bunun bilmem nesi bulent olmasa sivas kesin puan alırdı yipranmis fbden ama ihtimal yok işte.Bulentin şampiyonluğa oynayan fbye çelme takacağına inananlara köprü satalım
Katılıyorum.Daha bugün Hatay kadın taraftar başkanı volkana neden gs ye oynadığın gibi oynamıyorsun demiş .Volkan kadını tehdit etmiş

50 yaşındaki iborra girdikten sonra olyimpiakosun yedeklere bakmaya korkuyorum ben capdevilla filan çıkabilir

Bu ne kötü bi maçtır. Kuşları ilk defa izliyorum. Bizim Avrupa'daki hırsımızla, mücadelemizle, baskımızla taraftarın ateşiyle kıyaslıyorum da yanına yaklaşamazlar.

Oly hic bir sekilde hucuma cikamiyor

Tek sanslari penaltilar galiba

Geri
Üst Alt