KL 23/24 ÇF M:2 | Fenerbahçe (2) 1-0 (3) Olympiakos | MS | 18 Nisan | TV 8

Persembe gecesi sokuş var insallah.

Bizim için fenere de koooooyyyy
olypiakooooossss
olympiaaaakoooooosssssssssssssssssss

Bunlar iç sahada kolay dağılabiliyor garip bir takım cehennem atmosferi oluşturamıyorlar Oly sakin kalırsa gol ve goller bulacaktır

mac acik kanaldaymis bir de güzel

Turu geçmeleri lazim kosniklerin.
Mac trafikleri artsin yorulmalari isimize gelir. Ulke puani artsin sponsorumuz olsunlar :)
Tek odak noktalari lig olmasin .
Ust aşamada zaten herhangi bir rakip bunlari susuz falakaya yatirir dinlene dinlene döver:)
Biraz pragmatist olun :)

fb turu geçmek istiyorsa 2 fark ile galip gelmek zorundadır.

oly burada 1 gol bulur mu? bence bulur.

böyle bir durumda fb'in turu geçebilmesi için, olası uzatmalar dahil 3 gol atması lazım gelir. tek farklı fb galibiyetine ise maç uzar.

oly golü beklenmedik anda bulursa, fb kendi seyircisi önünde her gol bulamadığı dakika panikleyecektir.

bu arada fb gayet de turu geçebilir. oly 2 fark atılmayacak takım değil ama sonuç ne olursa olsun, fb adına hem zihnen hem fiziksel olarak yıpratıcı bir maç olacağı aşikar.

çayı - çerezi hazırlayıp, spikerin sesini kısıp, zevkle izlemeli bir maç olacaktır.

Olympiakos'un geçen maç sarı kart cezalısı oyuncuları vardı üstüne fener maç yapmamış onlar maç yapmıştı şimdi durum tam tersi fener maç yaptı onlar dinlendi birde Olympiakos deplasmana daha uygun bir takım o yüzden %49-51 turu Olympiakos geçer diyorum.

oly istatistiklerine baktım yunan liginde. büyük takımlar arasında en çok gol yiyen en az gol atan takım

biraz defansyta yumuşak oldukları hissiyatına kapıldım. sanki biraz helva gibi bir takıma benziyor. şikecileri yormaları kafi

fb’nin zorla 120 dakika oynayıp penaltılarla Oly’i elemesini istiyorum. Maksat yorucu 2 maçları daha olsun. Yarı finalde garanti elenecekler zaten.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Uzatmaya gitsin uzatmada koysunlar haydi şanlı Olimpiakos

Geri
Üst Alt