KL 23/24 ÇF M:2 | Fenerbahçe (2) 1-0 (3) Olympiakos | MS | 18 Nisan | TV 8

maç sonucundan çok şöyle sakatlık daha önemli. sezonu kapatacak güzel bi ferdi fred tadic irfan gibi bi sakatlık diliyorum haramzadelere. oly bu akşam %100 gol bulur diye düşünüyorum. fbye gol atamayanı dövüyorlar zaten bizim ligde bile. 2-1 uzatmalara gitse son nefeslerine kadar mücadele etseler üzerine penaltılarla falan elenseler missss.

maç sonucundan çok şöyle sakatlık daha önemli. sezonu kapatacak güzel bi ferdi fred tadic irfan gibi bi sakatlık diliyorum haramzadelere. oly bu akşam %100 gol bulur diye düşünüyorum. fbye gol atamayanı dövüyorlar zaten bizim ligde bile. 2-1 uzatmalara gitse son nefeslerine kadar mücadele etseler üzerine penaltılarla falan elenseler missss.
Penaltılarda liva maçı alir

Adamlara kinim o kadar büyük ki fark yiyip rezil olsunlar ama üst tura geçip orada da iki maçta fark yesinler diye aklımdan geçti bir an.

Kin, aklı perdeliyor hakikaten.

Bugun gunlerden ..... ?

O turu geçsinler bu turu geçsinler yorulsunlar diye diye herifler finale kadar geldi

Kesinlikle turu geçmemeliler
tabii ki geçmesinler - o burunları bi yere insinde...

bahsettiğimiz turnuva Konferans Kupası... Aston Villa ağır favori , umarım Lille'de kazaya uğramazlar. Düşün EPL 'de Aston bi form tutturmasa 2 3 sıkıntı yaşasa kupaya kadar aslında yol açık dersin.

bu kupa / turnuva atıyorum Prime ADS / prime Başakşehir turnuvası - attım biz gittik final görmezsen başarısızsın aslında.

bunu alınca avrupa fatihi falan olmuyorsun.

Mendilibar mı
İsmail Kartal mı

Mendilibar favori biziz demiş

karşısında u-13 takımları olsa bu salak hocayla kupa fln alamazlar

Yunanistan daki maci 3-0 veya 3-1 bitmis olsaydi oly tur atlardi

Ama 3-2 bitmesi sanslari tekrar esitledi

Oly savunmasi da hic güven vermiyor

Bakalim nasil bir sonuc cikacak

bugün ilk macta cezali olan takimin belkide en skoreri podence oynayacak. bakalim nasil etkileyecek maci. gerci sikecilerde tam kadroymus galiba

Oly çok kötü bir takım ancak bariz hakem desteği olmadan şikecilerin maç kazanması mümkün değil

Hakemin adil maç yöneteceğini düşünerekten en kötü berabere biter diyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yunanistan daki maci 3-0 veya 3-1 bitmis olsaydi oly tur atlardi

Ama 3-2 bitmesi sanslari tekrar esitledi

Oly savunmasi da hic güven vermiyor

Bakalim nasil bir sonuc cikacak
gerçekten ya. 3-1 bile bitse efsane olacaktı. oly'nin burada 1 gol bulması halinde fb'ye tur için 4 gol gerekecekti.

gerçi 3-2 de fena değil ya. fb oyuncuları ve teknik direktörü çok panikler gerçekten. o yüzden puanları genelde iç sahada kaybettiler. oly kontradan falan bir gol bulursa şok olacaklardır. sonra 3 gol atmak için sürekli saldıracaklardır. gol kaçırdıkça tirbünlerden homurtular başlayacaktır. çok keyifli bir maç olacaktır bizim adımıza. tek gerekli şart, oly'nin beklenmedik bir anda gol bulması.

Oly çok kötü bir takım ancak bariz hakem desteği olmadan şikecilerin maç kazanması mümkün değil

Hakemin adil maç yöneteceğini düşünerekten en kötü berabere biter diyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sorun orada zaten. Bu sezon Avrupa maçlarında bile kollanıyorlar. Bugün de öyle olacağını düşünüyorum.

Geri
Üst Alt