KL 23/24 ÇF M:2 | Fenerbahçe (2) 1-0 (3) Olympiakos | MS | 18 Nisan | TV 8

karşısında u-13 takımları olsa bu salak hocayla kupa fln alamazlar
adam futbolcu sakatlıklarının covid yüzünden olduğuna inanıyor. hollandalı bilim adamı söylemiş. %200 oran bir de. %180 değil %210 değil, tam 200. basın toplantısını izlerken başkası adına utanma duygusunu iliklerime kadar yaşattı sağolsun.

adam futbolcu sakatlıklarının covid yüzünden olduğuna inanıyor. hollandalı bilim adamı söylemiş. %200 oran bir de. %180 değil %210 değil, tam 200. basın toplantısını izlerken başkası adına utanma duygusunu iliklerime kadar yaşattı sağolsun.
acayip bir herif ya aşağılık kompleksi, eziklik ne istersen var adamda :asd:

şu videonun ilk 5 saniyesine baksana.

%98 nedir yaw :asd:

Elensin finiirbahhciiiyyy, artik sesleri kesilsin. Es kaza bu dandik kupayi alirlarsa ic savas filan cikartabilirler.

Bu mallar 3-0 kazandıkları maçın rövanşında bile 1-0 geriye düşünce elleri ayakları titredi. Utanmasalar turu vereceklerdi. İç sahadaki kabız oyunlarını oynarlarsa hiç şansları yok. Oly turu geçecektir.

acayip bir herif ya aşağılık kompleksi, eziklik ne istersen var adamda :asd:

şu videonun ilk 5 saniyesine baksana.

%98 nedir yaw :asd:

bu mal niye kendini sürekli en büyüklerle kiyasliyor ki

oynadiklari zorluk seviyesi bambaska boyutlarda

avrupada bile ilk defa az biraz disli bir rakiple eslestiler

citir cerezlik rakiplerle mac yap aylarca sonra da liverpool bayern gibi takimlarla ayni kefeye koy kendini

bu nasil bir kibir nasil bir eziklik yav

misal oly de hemen hemen fb ile ayni sayida maca cikmis bu sezon

bunu diyecek bir tane gazeteci yok mu orada

avayip utanc verici bir camia

indir (5).webp

oly koyunca fbliler

maç sonucundan çok şöyle sakatlık daha önemli. sezonu kapatacak güzel bi ferdi fred tadic irfan gibi bi sakatlık diliyorum haramzadelere. oly bu akşam %100 gol bulur diye düşünüyorum. fbye gol atamayanı dövüyorlar zaten bizim ligde bile. 2-1 uzatmalara gitse son nefeslerine kadar mücadele etseler üzerine penaltılarla falan elenseler missss.
fb ligde oynadığı 16 maçın 13ünde gol yemiş,anadolu takımlarından düzenli yiyorlar yani,olyden de yerler diye düşünüyorum

peki hiç orda burda saçma haber olarak

fenerin alex heykeli neden kaldırıldı diye bir şey var mı - geçende geçtim ordan - baktım yok :D

fener büyük takım olsaydı bu maçı kolayca geçebilirdi ama kontra ile yiyeceği 2 gol ile oyunu vereceğini düşünüyorum.

haberin devamında orda 5 6 tane kaide kurmuşlar , fikren kötü iş değil bu arada.

güya bizim stada giden yolda store un önüneki alanlarda kaç zamandır böyle şeyler yapılacak.

kaldı ki bizde figür dolu yani

ASY den tut Fatih Terime - Hagisine kadar bir çok isim var

Geri
Üst Alt