Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 22.626
- 20.639
- 1.848
Olympiakos erken 1 gol bulursa turu %100 geçer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adam futbolcu sakatlıklarının covid yüzünden olduğuna inanıyor. hollandalı bilim adamı söylemiş. %200 oran bir de. %180 değil %210 değil, tam 200. basın toplantısını izlerken başkası adına utanma duygusunu iliklerime kadar yaşattı sağolsun.karşısında u-13 takımları olsa bu salak hocayla kupa fln alamazlar
acayip bir herif ya aşağılık kompleksi, eziklik ne istersen var adamdaadam futbolcu sakatlıklarının covid yüzünden olduğuna inanıyor. hollandalı bilim adamı söylemiş. %200 oran bir de. %180 değil %210 değil, tam 200. basın toplantısını izlerken başkası adına utanma duygusunu iliklerime kadar yaşattı sağolsun.

acayip bir herif ya aşağılık kompleksi, eziklik ne istersen var adamda
şu videonun ilk 5 saniyesine baksana.
%98 nedir yaw
Analizleriniz harikaydı, ne kadar teşekkür etsek az, bizler için büyük bir şanssınızSaat 12:30’da Hars TV’de müsabaka ile ilgili değerlendirmelerde bulunacağım.
fb ligde oynadığı 16 maçın 13ünde gol yemiş,anadolu takımlarından düzenli yiyorlar yani,olyden de yerler diye düşünüyorummaç sonucundan çok şöyle sakatlık daha önemli. sezonu kapatacak güzel bi ferdi fred tadic irfan gibi bi sakatlık diliyorum haramzadelere. oly bu akşam %100 gol bulur diye düşünüyorum. fbye gol atamayanı dövüyorlar zaten bizim ligde bile. 2-1 uzatmalara gitse son nefeslerine kadar mücadele etseler üzerine penaltılarla falan elenseler missss.
peki hiç orda burda saçma haber olarak
fenerin alex heykeli neden kaldırıldı diye bir şey var mı - geçende geçtim ordan - baktım yok![]()
haberin devamında orda 5 6 tane kaide kurmuşlar , fikren kötü iş değil bu arada.![]()
Alex'in heykeli kaldırıldı! Taraftarlar tepki gösterdi
Tüm Spor - Kadıköy’de Yoğurtçu Parkının karşısındaki Kuşdili Parkı içinde yer alan içlerinde Alex'in de yer aldığı Fenerbahçe’nin efsane futbolcuların heykelleri kaldırıldı.spor.haber7.com