- 9 Temmuz 2011
- 34.692
- 30.952
- 2.533
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Livakovic'in kurtardığı ilk penaltıda 1,5 metre öne çıktı kaleci. Tekrar edilmesi gerekmez miydi?
Ben izledim.Tv 8 neden maç biter bitmez reklama gitti rakibin biraz sevinip kudurtmasını izleseydik demek ki bazılarını kudurtmuşlar.
Ndombele düzenli oynat Ferdi top diye oynar Kaan orta sahada fredden 3 gömlek üstün erden Timur’un taşaklara beton yermez fred ve şimanski çöpünü sağlam kitledi fenereBu fred olayına iyice taktım bazı arkadaşlar şu an kayıplar tabi her fener maçı öncesi fred harika vs vs deyip toz oluyorlar sanki modrici anlatiyorlar gelin ovdugunuz balonu savunun bari biraz İsmail olmasa ne olduğunu misal
Acilen "2023-2024 deplasman golü kuralının kaldırılması kumpası" başlığı açın koyunlar
Bir ayak basılı ikisi de basılı mı olmalıydı her ay farklı kural geliyor beynim sulandı artıkLivakovic'in kurtardığı ilk penaltıda 1,5 metre öne çıktı kaleci. Tekrar edilmesi gerekmez miydi?
Acun anında yayını kesti.Ben izledim.
Yabancı yayıncıdan izledim maçı, Acur denen azılı GS düşmanı kompleksli yeni zengin herife zırnık koklatmam.
Bunlar artik ligde bile penalti kacirabilirŞimdi bu yavsaklara telafi olarak üzülmeyin penaltilari verilecek ligte