KL 23/24 ÇF M:2 | Fenerbahçe (2) 1-0 (3) Olympiakos | MS | 18 Nisan | TV 8

Oly nin kullandığı çizgiye inen penaltı golmus tabi gol çizgisi teknolojisi olmadığı için gol değil dediler

Dün alp özgen penaltıların bitiğini bi 20 saniye sonra falan idrak edebildi dün gecenin en güzel anlarından biriydi
Gece hasta bakarken bizim ekip de tvden izliyordu spiker bir bağırdı, dedim herhalde eşşekler turu gecti
2si fbli 2 Gsli
Gittim bi baktım hepsi üzgün, olimp. futbolcuları kutlama yapiyor. Gslilere manyak mısınız siz ne üzülüyorsunuz dedim.

Yalnız ben 32 diş bi sırıtıyorum, ne nöbet yorgunluğu kaldı ne bir şey.

Gece hasta bakarken bizim ekip de tvden izliyordu spiker bir bağırdı, dedim herhalde eşşekler turu gecti
2si fbli 2 Gsli
Gittim bi baktım hepsi üzgün, olimp. futbolcuları kutlama yapiyor. Gslilere manyak mısınız siz ne üzülüyorsunuz dedim.

Yalnız ben 32 diş bi sırıtıyorum, ne nöbet yorgunluğu kaldı ne bir şey.
Bu eziklere doktorlar bile çare bulamaz bunların kafa ve düşünce yapısı farklı.Fenerli kafası diye bir söylem var.

Alp özgen GSliymis
Foruma.uyedir belki
En son fener kapiyi kirip iceri giriyordu alp ne oldu o is ?

Haftanın son günü, loserbahcem olabilecek en kötü senaryo ile kaybetmiş.. Daha ne istenirki

En çok maç sonu yayını kesmesine kızdım acunun bırakın izleyelim Trabzon taraftarına laf eden fenerbahceli taraftarlar en son olimpiyakoslu oyunculara yabancı madde atıyordu sevindikleri için.
Türkiye ligi değil burası her maç bir penaltı kazananın bedavadan kötü olimpiyakosa elenirsiniz işte böyle

Konfeksiyon ligi de gitti. Bir takım ne kadar kötü yönetilebilirin belgeseli olarak Ali Koç dönemi çekilmelidir

Son 6 hafta Ali Koç daha çok ağlayıp daha çok algı operasyonuna girecektir.

Geri
Üst Alt