Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
KL 23/24 D Grubu M:2 | Beşiktaş 2-3 Lugano | MS | 5 Ekim
Konferans ligi 4. torba takımına kendi evinde 2-0'dan maç vermek büyük rezalet. Ülke puanı açısından üzüldüm ama kendilerini geliştirmek yerine en büyük rakiplerini aşağı çekmeye çalışan camia'ya gram acımıyorum. Beter olsunlar.
Beşiktaş 2-3 Lugano Brugge 1-1 Beşiktaş Dortmund 5-0 Beşiktaş Beşiktaş 1-2 Ajax Sporting 4-0 Beşiktaş Beşiktaş 1-4 Sporting Ajax 2-0 Beşiktaş Beşiktaş 1-2 Dortmund PAOK 3-1 Beşiktaş Beşiktaş 2-4 Rio Ave (Penaltılar) Bratislava 4-2 Beşiktaş Beşiktaş 0-1 Wolverhampton Beşiktaş 1-2 Braga Braga 3-1 Beşiktaş Beşiktaş 2-1 Bratislava Wolverhampton 4-0 Beşiktaş Beşiktaş 3-1 Sarpsborg Malmö 2-0 Beşiktaş Beşiktaş 2-4 Genk Genk 1-1 Beşiktaş Sarpsborg 2-3 Beşiktaş Beşiktaş 0-1 Malmö
Nasıl bizim bir maçta bir rakibe çok pis patlayacağımız kabak gibi ortadaysa aynı şekilde bunların da birinden çok pis dayak yiyeceği apaçık ortadaydı. Brügge maçında tarihi yenilgi görmeleri gerekirken bala göte 1-1 bitti maç. Elin Belçikalısı beceremedi ama İsviçrelisi 8 dakikada 3 tane sokuverdi işte.
Tweeter a girdim girmez olaydım. Bu kadar salak karşıma nasıl çıkıyor anlamıyorum. Adam artık TFF başkanı adaletli davranmaz istifa etmeli diyor. Oğlum adamın anasına avradına binlerce kişi küfredip adam nasıl suçlu çıkartılıyor ben anlamış değilim. Bunların anasına sövsen Allah razı olsun diyecek sarıp sarmalayacak sanırım...
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.