Cem Kaya
Büyük Kaptan
- 20 Mart 2012
- 28.645
- 16.041
- 2.538
sarısınsa gelsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sarısınsa gelsin
Bunların spaces odasında muhabirlerinden biri anlattı İngiltere'den bir Türk menajer Ahmet Nur Çebi ve Şenol Güneş'e size Sanchez'i bedavaya getireceğini söyleyip ikna etmiş. Transfer döneminin sonuna doğru o iş olmuyor diyip Bailly kitlemiş.Yalnız net bilgi
Tjk Djiku ile anlaşmıştı sonra Amartey’i aldılar
Sırf orta sahada da oynayabiliyor diye stoper ihtiyacı varken böyle leş stoper tercih etmek büyük iş Şenol

Onana'yı tercih eden de o. Ceyhun Beka Beka'yı mı ne alıyordu, sonra basın önünde fizikli adam istiyorum diye bunu yiyip kendi yaptı transferleri.Yalnız net bilgi
Tjk Djiku ile anlaşmıştı sonra Amartey’i aldılar
Sırf orta sahada da oynayabiliyor diye stoper ihtiyacı varken böyle leş stoper tercih etmek büyük iş Şenol
Tamamen menajer kucağına oturmuşlar bu kadar başarısız bir transfer döneminin başka ihtimali yok.Onana'yı tercih eden de o. Ceyhun Beka Beka'yı mı ne alıyordu, sonra basın önünde fizikli adam istiyorum diye bunu yiyip kendi yaptı transferleri.

Fizikli bi ton adam var, bu kadar yeteneksizini nasıl bulmuşlarOnana'yı tercih eden de o. Ceyhun Beka Beka'yı mı ne alıyordu, sonra basın önünde fizikli adam istiyorum diye bunu yiyip kendi yaptı transferleri.