KL 23/24 Final | Olympiakos 1-0 Fiorentina | MS | 29 Mayıs | TV 8

tapatalk_1649881950538.webp

yani şu kupayı almak için ligde kötü sezon geçirmen lazım jk gibi ne saçma düzen

Olympiacos XI: Tzolakis, Rodinei, Retsos, Carmo, Ortega, Iborra, Hezze, Podence, Chiquinho, Fortounis, El Kaabi.

Fiorentina XI: Terracciano, Dodo, Milenkovic, Martinez-Quarta, Biraghi, Bonaventura, Arthur, Mandragora, Nico Gonzalez, Kouame, Belotti.

Chiquinho iyi 1 performans sergiler ve David Carmo'dan 1 tane Gol bekliyom ben yav :D

saha ici baktigimda :

fio' da -speiza doneminden beri bold hoca listem de olan- vincenco italiano oldugu icin , sahsen. kupaya uzanmalarini isterim.

diger yandan, floransa her anlamda mukemmel bir yer. tarihi,cografyasi,insani, kulturu,yemesi icmesi. italya nin en klas bolgesidir nazarimda.

kaldi ki, fatih terim efsanemizin de iz biraktigi yerlerden oldugundan, ayri bir sempati beslerim.

mor menekseler saha ici oyun olarak da vincenzo donemi istikrarli futbol ve hedefsel odakli ilerleyen bir cizgide . ki, bunu gecen sezon taclandirmaya ramak kalmisti ,olmadi . - kim bilir belki bu sefer olacak , kupa floransa semalarina inecek .

arthur 6 no da cok guzel bir sezon gecirdi. bugun kilit olacaktir zannimca.
sagda , veteran bonaventura(italya basliginda bugun degindim) milli takima cagrilmamanin verdigi buruklugu pozitife cevirip kararin yanlis oldugunu gosterircesine maca etki edebilecek motive de.

2021 sezonundan beri fio da en begendigim isim olan nicolas'in bu aksam sanatini konusturacagini bekliyorum.

olymp tarafinda onceki turda belirttigim gibi ; bold sekilde podence odakli varyasyonlarla sonuca gideceklerini dusunuyorum. kendisine ekuri olarak yine chiquinho dan dokunuslar bekliyorum. plase olarak yedekten girecek *jovetic eski goz agrisi takimina(fio) problem olur mu - bekleyip gorecegiz .

4231 mendilibar'li olymp -versus- 433 vincenzo'lu fio .
guzel bir final olsun - bol gol olsun.
erkenden bir taraf eksik kalmasin, izlemesi keyifli olmuyor 11-10 oynanmasi .

iyi seyirler .

Geri
Üst Alt