Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
KL 23/24 Final | Olympiakos 1-0 Fiorentina | MS | 29 Mayıs | TV 8
fio' da -speiza doneminden beri bold hoca listem de olan- vincenco italiano oldugu icin , sahsen. kupaya uzanmalarini isterim.
diger yandan, floransa her anlamda mukemmel bir yer. tarihi,cografyasi,insani, kulturu,yemesi icmesi. italya nin en klas bolgesidir nazarimda.
kaldi ki, fatih terim efsanemizin de iz biraktigi yerlerden oldugundan, ayri bir sempati beslerim.
mor menekseler saha ici oyun olarak da vincenzo donemi istikrarli futbol ve hedefsel odakli ilerleyen bir cizgide . ki, bunu gecen sezon taclandirmaya ramak kalmisti ,olmadi . - kim bilir belki bu sefer olacak , kupa floransa semalarina inecek .
arthur 6 no da cok guzel bir sezon gecirdi. bugun kilit olacaktir zannimca.
sagda , veteran bonaventura(italya basliginda bugun degindim) milli takima cagrilmamanin verdigi buruklugu pozitife cevirip kararin yanlis oldugunu gosterircesine maca etki edebilecek motive de.
2021 sezonundan beri fio da en begendigim isim olan nicolas'in bu aksam sanatini konusturacagini bekliyorum.
olymp tarafinda onceki turda belirttigim gibi ; bold sekilde podence odakli varyasyonlarla sonuca gideceklerini dusunuyorum. kendisine ekuri olarak yine chiquinho dan dokunuslar bekliyorum. plase olarak yedekten girecek *jovetic eski goz agrisi takimina(fio) problem olur mu - bekleyip gorecegiz .
4231 mendilibar'li olymp -versus- 433 vincenzo'lu fio .
guzel bir final olsun - bol gol olsun.
erkenden bir taraf eksik kalmasin, izlemesi keyifli olmuyor 11-10 oynanmasi .
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.