Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 19.838
- 25.814
- 2.893
Eylül, Ekim, Kasım fenerin ayları.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiç öyle gozukmuyor adamların doğru dürüst pası yok çoğu genç oyuncufener gayet solid oynuyor, nordsjaelland kopenhag dan cok asagı bi takım da değil
Orda rotasyon yapmislarNords-Kopenhagen lig maçı 2-2 bitmiş.
Konferans maçları ZTK ayarında geçer. Yorulma ihtimalleri yokolm bari son 10 dakikaya 1 farklı yenik girip 90da yiyip öyle yenilin. ne biçim takım bunlar yaw herifleri yormuyorlar bile
olm bari son 10 dakikaya 1 farklı yenik girip 90da yiyip öyle yenilin. ne biçim takım bunlar yaw herifleri yormuyorlar bile
attı lpool xDLpool laska nasıl yenilir klopp hpcamısın
hazırlayacaklar o zaman veya daha hazır oyuncu alıncaktı,biraz daha az sükseli olsun ama hazır adam alınabilirdi ama neyse yakında takım oturur hazırlanır bence enseyi karartmaya gerek yokBizim 2 ay önce gelen oyuncularla ilgili hala "hazır değil" gibi saçma sapan şeyler duyuyoruz. Merasimle oynatmaya başlıyoruz. Yeni gelenler kendini kanıtlamak için yırtınmalı oysa.
İyi biz Aralık'ta oynuyoruz bunlarlaEylül, Ekim, Kasım fenerin ayları.
Biri 1 sampiyonlugu olan bir takim, digeri ise kendi liginin Real Madrid'i 15 sampiyonlukla. Bu takim ise Basaksehir, Bursaspor gibi bir sey. Evet Kopenhag ile berabere kalmislar, biz de Kayserispor ile berabere kaldik mesela. Ya da Bayern Leverkusen ile berabere kaldi mesela.Nords-Kopenhagen lig maçı 2-2 bitmiş.
Sorun ne umut beyKopenhag da bomboş takımdı, biz yenemedik mal gibi, fener bizim gibi değil bam bam vurdu geçti işte
yazmıştım zaten bumut. yine de 47'de 3lük olmamaları lazımdı.Kopenhag da bomboş takımdı, biz yenemedik mal gibi, fener bizim gibi değil bam bam vurdu geçti işte
Ben Kopenhag'ı pek beğenmedim. Bizim eşşekliğimizden gitti maç. Molde daha iyi takımdı bence.
Bu lawuklar da Kopenhag'ın ardında 2.yse tıraş bir ekiptir diyebilirim