Oguz Alp Akcay
10 Numara!
- 17 Temmuz 2017
- 11.616
- 7.163
- 913
iste cok özlemişler little icardiyiKuzenimi aradım abi küfürlü şekilde söylüyorlar dedi. Ben anlamadım. Melodisini algıladım. Sözlerini anlamadım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iste cok özlemişler little icardiyiKuzenimi aradım abi küfürlü şekilde söylüyorlar dedi. Ben anlamadım. Melodisini algıladım. Sözlerini anlamadım.
Evet guzel bir eser Askin olayimmm diyolarTribündekiler aşkın olayım şarkısını mi söylüyorlar?
Tüm resmi maçlarını kazandı şimdiye kadar. Jesus moruğu kalsa daha iyidi.ismail kartal bunlar için en doğru tercih olmuş gibi görünüyor
Jesustan önce de iyi gidiyordu salaklık yapıp gönderdilerTüm resmi maçlarını kazandı şimdiye kadar. Jesus moruğu kalsa daha iyidi.
daha eylül ayındayız sakinTüm resmi maçlarını kazandı şimdiye kadar. Jesus moruğu kalsa daha iyidi.
Bu aylar fenerin ayları reispezewengbahçeye bak gelen gideni hoplatıor
geçen sene normal sezonu kopenhagın önünde lider bitirdiler ve şampiyonluk playoffunda şampiyonluğu kaybettilerİyi oyuncu çıkarıyorlar ve saplıyorlar o kadar. Takım oyunu falan yok 10 takımlık kileri var geçen sene düşme grubundayken bir anda bunar nasıl konferans ligine gitti anlamadım.
Bize karşı olan nefretlerinden ziyade şikecilikten dolayı da bir bağları bulunuyor. Büyük ve küçük şikeciler.bu exxen kufurde niye ses kismiyor. bjklisi bize sover fenerlisi bize sover harbi kardeş yaptık bunları ha.
kesinlikle öyle bizimkiler yok kilo vercek,yok maç eksiği, umarım ligde puan farkı açılmazFenerin en büyük avantajı her oyuncusu hazır, bizimse hazır futbolcumuz yok, en hazıri 37 yaşındaki Mertens, dün de bundan dolayı fırsat kaçtı maalesef