KL 23/24 H Grubu M:2 | Spartak Trnava 1-2 Fenerbahçe | MS | 5 Ekim

yenilmez armada ismail kartal'la 16'da 16 olmuş

Taverna da bitirici adam olsa bu maç farklı olurdu ama menerim manchester a 5 atardı orada

Maçı izlemedim de bu ligde koçtan para alan takımların hepsi defansı açıp gel gol At diyor bunlara. Bize gelince kaleye otobüs çekiyorlar. Bu kazmalar da bu trnava ne defans yaptı diye ağlıyor. Anasını satayım biz hep kapalı defansa karşı oynuyoruz...

Fb 38'de 38 yapıp dünya rekoru mu kırdı şimdi noldu..

adamlar 2 kez net pozisyon yakaladı biri ceza sahasından auta attı biri de bomboş nereye vurdu gördünüz

şu takıma puan kaybetmesi imkansız adana bile 5 atar bu takıma. ilginç 1 grup ludo 4 atmış bunlara ama 7 gol yemiş bugün

GOOOOL diye uzattım gol olunca özür diliyorum otomatik klavyede hazır bu çünkü GOL yada gol yazacaktım. bazı forumdaşlarımız alınmış biraz

Maçı izlemedim de bu ligde koçtan para alan takımların hepsi defansı açıp gel gol At diyor bunlara. Bize gelince kaleye otobüs çekiyorlar. Bu kazmalar da bu trnava ne defans yaptı diye ağlıyor. Anasını satayım biz hep kapalı defansa karşı oynuyoruz...
Sadece Rize'nin 4 numarasını izle yeterli renkttas

Fenerbahce'nin Avrupa maçlarında aldığı galibiyet sayısı (104) 1959'dan (2G 1M) beri ilk kez mağlubiyet sayısını (103) geride bıraktı.

:asd:

Yarın medyada tarihi zafer başlıkları atılabilir hatta bu zafer öyle bir zafer ki Manchester zaferini gölgeledi diyen spor yorumcularıda olabilir.

Tirnavada tek toopcuya benzeyen adam oforiydi

Ebedi dostumuzu ülke puanına yapmış olduğu katkı nedeniyle kutlar Avrupa macerasında başarılar dileriz.
yuru-git (1).gif

Geri
Üst Alt