- 6 Eylül 2014
- 93.082
- 64.085
- 4.488
Manuya bile bastık bunlara hele hele basarız reisKadıköy'de o kadar önde basamayız ama Süper Kupa'da full basmak lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Manuya bile bastık bunlara hele hele basarız reisKadıköy'de o kadar önde basamayız ama Süper Kupa'da full basmak lazım
Nasil basamayiz yav full basarizKadıköy'de o kadar önde basamayız ama Süper Kupa'da full basmak lazım
Bayern bu Fenere 10 gol atarmış.
Bunlar beyinsiz mi dogmusEkli dosyayı görüntüle 223846
Tövbe de renktaş ilk yarı 5 ikinci yarı bir 5 daha atıp 10-0 alırlardı.
Nasil basamayiz yav full basariz
Antalya bile basti, ilk yari perisan etti feneri
Manuya bile bastık bunlara hele hele basarız reis
heryerde basariz. en onden de en arkadanda basariz.Kadıköy'de o kadar önde basamayız ama Süper Kupa'da full basmak lazım
Elin çok açık renkdas tebrik ederimheryerde basariz. en onden de en arkadanda basariz.
SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cok yanlis olur bence. Fbnin bu seneki oyun tarzi gecen senenin oyun tarzina göre cok farkli. Gecen sene daha tempolu bir oyunlari vardi, bu sene ise kompaktlar.Her baskıda düt düt faul çalacak hakem taraftar tepkisiyle. Geçen sezonki gibi oynarız diye tahmin ediyorum
Bunları geride kabul edersek hata ederiz. Adamların tek iyi yaptığı iş set oyununda iyilerHer baskıda düt düt faul çalacak hakem taraftar tepkisiyle. Geçen sezonki gibi oynarız diye tahmin ediyorum
cok acik ve net ligi sallamayi biraktigimiz an herkesin ustunden geceriz. gec yil yaptigimiz seriyi 37 maca cikaracak gucumuz de kalitemizde var. sadece suan sallamiyoruz gibi geliyor bana.Elin çok açık renkdas tebrik ederim
Ondekiler formsuz yav icardi disinda. Son vuruşu yapamıyoruz. Bunları halletmemiz lazimcok acik ve net ligi sallamayi biraktigimiz an herkesin ustunden geceriz. gec yil yaptigimiz seriyi 37 maca cikaracak gucumuz de kalitemizde var. sadece suan sallamiyoruz gibi geliyor bana.
SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi