Mehmet Ses
Aslan Üye
- 28 Ocak 2016
- 9.116
- 6.283
- 983
Ludo oynadı, fener attı. Biz bir an evvel pozisyonları hiç etme olayına çözüm bulmalıyız!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan senin yasliligin hiç cekilmezAntuda fener maçlarının başlığı var mı ? Bizim forumda da olmasın.
gecen yilda ayniydi renktas bayerne karsi oynadigin oyun senin kapasiteni gosteriyor aslinda. yenildigimize hic uzulmem ama beraberlik icin bisey yapmadigimiza uzululenlerdenim. o zaman bayerni elimizden kacirdik demek anlamli olurdu ve beraberlik tum dunyaya gucunu ispatlamak anlami tasirdi. olmasa bile suan o ilk yariyi futbolcularin bilmesi bile yeter. bu fener bize karsi hic oynayamaz adim dahi atamaz. ismaillerin irfanlarin ve ileri uctakilerin karsimizda oynayacaklari 5dk dan (sayet biz gunumuzde ve rahat cikarsak) sonra elleri ayaklarina dolasir. hakemler vs oyunu sogutmadikca ki o is icinde oyuncular hazirlikli olur diye dusunuyorum kacarlari yok.Ondekiler formsuz yav icardi disinda. Son vuruşu yapamıyoruz. Bunları halletmemiz lazim
Bu boş maçı izleyen kuştur. Kuşlar bile izlemez öyle beşinci sınıf bir maç.
maçkoliklten takip diyorum üstad2-0’dan sonra halen bunların maçlarını izleyenlerin Galatasaraylığından şüphe ederim.
Ben 90 dk bunu izlerim tşk