- 26 Eylül 2012
- 121.839
- 72.305
- 5.068
Adana tanıdığımız Adana değil şu an. Emin değilim o maçtan. Biz Hatay'ı yenersek bunlar da bir türlü kazanır gibi geliyor bana.Hakem carpmazsa, Adana kaybetmez bunlara
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adana tanıdığımız Adana değil şu an. Emin değilim o maçtan. Biz Hatay'ı yenersek bunlar da bir türlü kazanır gibi geliyor bana.Hakem carpmazsa, Adana kaybetmez bunlara
Teşekkür üstat birazda makarax.com
twitter.com
yahu içerdeki ludagorets macında djiku,becao ve fred varken cok pozisyon vermediler mi?5 dkda 2 gol kacırdı ludagorets o mac,üstüne 2. yarı bos kaleye atamadılar vs.Rakip defans ve Kaleci ler belesten gol yenedikleri için böyle oldu. Pendik maçında bile yarım saat pozisyonları yoktu. O kaleci dallamasi işi bitirdi
Biri ilk torba diğeri üçüncüLudo baya kötü takım, mesela Beşiktaş'ın grubu epey zor bence, bodo da brugge de iyi takımlar, fener ballı kura çekmiş
Şişirdiler şişirdiler balon gibi patladı o kadar şişti ki patlayışı güzel oluyor.Basın daha geçen haftaya kadar bunların oyun gücü müthiş diye dip boyası çekiyordu. Ne oldu bunların müthiş oyun gücüne ?

Adanademirden sonra 2 hafta puan kaybi bekleme. Yine 2 tane altyapı takımları ile oynayacaklar. Karagümrük ve sivasyahu içerdeki ludagorets macında djiku,becao ve fred varken cok posiyon vermediler mi?5 dkda 2 gol kacırdı ludagorets o mac,üstüne 2. yarı bos kaleye atamadılar vs.
pendik amcını actım 5 dk da 2-2 oluyodu ya,erencan kaç kere sarktı defans arkasına o maç
belli olmaz,kaleciler zortlamazsa her ihtimal varAdanademirden sonra 2 hafta puan kaybi bekleme. Yine 2 tane altyapı takımları ile oynayacaklar. Karagümrük ve sivas
Öyle deme.renktas Okan Hocadan daha iyi diyenler gücenirismail malından hocamı olur eşekbahçe
Yok hiçbir ihtimal yok bu 2 mactabelli olmaz,kaleciler zortlamazsa her ihtimal var