KL 23/24 H Grubu M:5 | Nordsjaelland 6-1 Fenerbahçe | MS | 30 Kasım

Ne kadar keyifli bir gece :d Manu maçında 2 farkdan dönmemizi küçümsüyolardı ikisi de 5 fark yedi :asd:

Fener ciddi manada bitik halde oyuncu eksiği elbette etkiler ama oyun olarak düşüş çok büyük. Fener çok hızlı ve yoğun bir sezon başı oynadı bunun düşüşü de baya sert oldu. Son maçları içeride Trnava ile muhtemelen gruptan çıkarlar ama 2. olarak çıkmaları iyi olur ekstra maç oynamış olurlar.

Yok zaten birinci olmasınlar ikinci olsunlar. Ama elenmesinler, bunlar daha da dökülür yeni yılda.
Psikolojik olarak yıkıldılar zaten bu saatten sonra yokuş aşağı zaten kötü gidiyorlardı son 5 maç 1 galibiyet penaltı hariç adam akıllı gol bulamıyorlar artık ip koptu psikolojik olarak panik havası başladı.

6 üstü bir maç. Çok da şey etmemek lazım ( Alıntıdır )

Vay eşşekler, son maçı kazansalar bile çıkamayabilirler. Aynen kardeşim bekle bizi Atina hahahaha

lan gidip 2 dk dizi izledim maç 2-0 ken bir bakayım dedim maç kaç kaç bitmiş diye 6-1 yenilmek nedir lan kjadjkdasjkdsajkadsjkdas

biz bari realden yiyoruz bu farkı adamlar gidip nordjhadsahsdhas den yemişler adamların takım ismi random gülme gibi

Hahahahaha, ben hayatımda bu kadar kötü defans hattı ve kaleci görmedim

Elensinler ya bunlar tek kulvarda oynasa ne olacak üç kulvarda oynasa ne olacak

10 dk daha olsa 8-1 biterdi yazıklar olsun kopenhag ı yenip ülkenin onurunu şerefini kurtarmak gerek

hayda balonu biz patlatacaktık ay sonunda 2 kere, danimarkalılar bizden önce davrandı.

Vay be! Kuşlar biz dün ikinciyi yiyince kurdukları bütün fantazileri süt kupasında yaşadılar ya la!

"Biz, adı geçenlerin pek çoğuyla rakip bile değiliz. Aynı yoldan yürümedik, aynı yollardan geçmedik. Benzer başarılarımız da yok. Üstüne üstlük rütbemiz de farklı"

Ekli dosyalar

• 4092023212040_8316310_21_20-1.webp
    4092023212040_8316310_21_20-1.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 26
Geri
Üst Alt