Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 16.565
- 14.402
- 2.623
Ligde alıştırıyorlar penaltıyla hakem yardımıyla maç almaya, Avrupa’ya gidince boyunun ölçüsünü alıyorlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Psikolojik olarak yıkıldılar zaten bu saatten sonra yokuş aşağı zaten kötü gidiyorlardı son 5 maç 1 galibiyet penaltı hariç adam akıllı gol bulamıyorlar artık ip koptu psikolojik olarak panik havası başladı.
Bunlara son darbeyi biz vuracaz Aralıkta 2 maçı kazanınca direk dibe kadar inecekler.Sivas imdatlarına yetişecektir hafta sonu maalesef.
Deplasmanda oynasalar kesin puan kaybederlerdi ama içeride yine penaltı menalti bir türlü yollarını bulurlar haramzadeler.
İsim verelim kimseyi zan altında birakmayalimbu tiplerden forumda da mevcuttu malesef
Hayır çıkamazlar. Ludogorets +1 averaj önlerinde. Maçların skoruna bağlı.Kazanirsalar kesin cikarlar. Hatta ludorogerets yenilirse beraberlige dahi cikarlar.
Sadece liderlik zor olur
Ben de iki maçta da bunlara koyacağımızı düşünüyorum.Bunlara son darbeyi biz vuracaz Aralıkta 2 maçı kazanınca direk dibe kadar inecekler.
Club bruggede 7. BelcikadaDanimarka liginde 5.sıradaki takımından da 6 yemezsin be
Zaha, Ziyech, Icardi, Kerem bu hattı durdurma ihtimalleri 0 hele ki %100 motive bir takım bunları pert eder.Ben de iki maçta da bunlara koyacağımızı düşünüyorum.
Geçen seneden çok daha kötü durumdalar oyun olarak.