KL 23/24 H Grubu M:5 | Nordsjaelland 6-1 Fenerbahçe | MS | 30 Kasım

1701405804859.webp

Zar zar konuşurlar. Hakemlere, TFF ye, bize. Ama biraz ciddi bir maç olunca gerçekler ortaya çıkıyor.

Edepsizlikle olsa, FB her sene şampiyon olurdu.

yedikleri gollerle kasımı kapatıp aralık çağını başlattılar yine tarihi bir olay başardılar.

Herkese günaydın arkadaşlar. Ne güzel bir güne uyandık böyle. Gece sevinçten uyuyamadım işe geç kaldım :D

92' Zaha
96' Zaha
100' Zaha
150' Zaha
170' Zaha

Nord 6-6 fb

Penaltı jokeri ve rakibe verilmeyen net penaltılar olmayınca her maç buna benzer skor alırlar şu rezil takım bizle kafa kafaya yarıştaysa bunun tek nedeni hakemlerdir... Geçen sene 14 maçlık seride bile adamlarla arayı açtırmadılar resmen...

Bunların puan durumuna baktım tam anlamadım neden kendi ellerinde olmadığını turu geçmenin.
Nordsjaelland 10, Ludogorets 9, bunlar 9

Öndeki ikili birbirinden puan alacak ve bunları yendiğinde puanları 12 olacak. 2. tur geçmiyormu?

Bunların puan durumuna baktım tam anlamadım neden kendi ellerinde olmadığını turu geçmenin.
Nordsjaelland 10, Ludogorets 9, bunlar 9

Öndeki ikili birbirinden puan alacak ve bunları yendiğinde puanları 12 olacak. 2. tur geçmiyormu?
Rakibini yenemezse diğer maçta Ludogorets yener ya da berabere kalırsa çıkamazlar.

Ahh ulan trnava maçı deplasmanda olaydı bunlari baya korku salardi çıkamayız diye

Bu ne lannn 😁😁😁😁

Sa ah sabah yeni gordum. Puhahahahaha

Geri
Üst Alt