Mithat Şahinbey
Parçalı Üye
- 16 Ağustos 2023
- 4.872
- 3.781
- 498
Usta maçı kapattım doğru mu?Osayi'nin adalesi atti, derbide yok!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Usta maçı kapattım doğru mu?Osayi'nin adalesi atti, derbide yok!!
Nortjalandın kazanması daha mı iyi yoksa ikisinden biri kazansa da yeterli miNortjalend yine kaçırdı kazmatorlar
Ulan mıUlan götjalend evinde tranvayı yensen şimdi 1 puan yetiyordu
Usta o maç berabere bitmediği sürece her şey iyi.Nortjalandın kazanması daha mı iyi yoksa ikisinden biri kazansa da yeterli mi
Depar atarken bir an kendini yere atti adalesini tutuyor suan..Usta maçı kapattım doğru mu?
Buna rağmen iyi noktadayız yeterki devre arası boş transfer değil ihtiyaca göre nokta atışı transfer yapalımKerem 10 numara değil, Kaan stoper. Resmen saçma sapan bir yapıyla ilerliyoruz ama iyi geldik
kopanhag maçında kale ağzından yine yeniden topu uzaya diyince keremden umudu tamamen kestim.Kerem sadece yerli kontenjanı için kadroya yazılı ne sol açık.ne 10 olmuyor. Zorlamanın manası yokKerem 10 numara değil, Kaan stoper. Resmen saçma sapan bir yapıyla ilerliyoruz ama iyi geldik
Intertoto uefa ön elemesi gibi bir şeydi. Bu farklı bir turnuva. Alakaları yok.Baba öncesinin Inter Toto su bu turnuva, 1. Olmaması komedi olur.
Yaw 32den başlasınlar daha yorulsunlar onun peşindeyiz işte.yorulurlar işte
bunlar kupa falan alamaz bu futbolla
Depar atıyor usta birşey olmamisDepar atarken bir an kendini yere atti adalesini tutuyor suan..
Hani derbide yoktu kekleme biziOsayi zorlamak istiyorum diyor, guzel devam et ve zorla en az 2 ay yatarsin sonra.