Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.294
- 30.130
- 1.988
Vermedi mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pek öyle değil. Yürüyerek de olsa gayet gezgin oynuyor; her iki kanada ve orta sahaya sıklıkla yöneliyor; maçları izlemiyorsun galiba. Eski temposundan çok uzak haliyle bile tecrübesiyle katkı sağlıyor. Keza Tadic de aynı şekilde. Az önce attığı golleri dikkate almadan söylüyorum bunu...Ceko gibi 20 metrekarde top oynayan adam şu ligte show yapıyor şaka gibi
pesimi birakLAN mi?
Zaniolo şov yapıyor usta, onu izliyorum.Fb 2’yi attiktan sonra mithat kayboluyor siteden fark ettiniz mi
FenerLudo atarsa kim 1. oluyor.
Genel averaja kalirLudo atarsa kim 1. oluyor.
Ne şovu yapıyor tam olarak. Ben de izliyorum aynı maçı.Zaniolo şov yapıyor usta, onu izliyorum.
Golü yazmış usta. Ne yapsın daha?Ne şovu yapıyor tam olarak. Ben de izliyorum aynı maçı.
Çok net penaltıymış hakikaten yazıklar olsun.
FbLudo atarsa kim 1. oluyor.
Top oynasın.Golü yazmış usta. Ne yapsın daha?
Avrupadaki hakemleri de almaya başlamışlarÇok net penaltıymış hakikaten yazıklar olsun.
Moç'un kasada para kalmadı usta. Mener'im maç kazansın diye koca holding battı.Hakem kaç para aldın çık delikanlı gibi söyle 2 kırmızıyı vermedin penaltıyı vermedin taçlarıda vermiyorsun.