KL 23/24 Play-off M:1 | Fenerbahçe 5-1 Twente | MS | 24 Ağustos | S Sport +

İlkyari twente iyiydi anladığım ama ben izlemedim.2.yari başladı başlayalı fb ilkyari o giremediği pozisyonlara girdi ve hepsi gol oldu

Futbolda dun yoktur, bugün vardır. Sürekli kağıt üstü diyoruz. Sahada icardi dışında katkı veren yok ofansa. Hala bu durum yormadi ise Ne diyim ?

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hazır adam almadık onun sıkıntısı var üzerimizde. Yoksa transferlere teker teker bak hepsi yakıyor ama sahada görmeyince sıkıntı.

Futbolda dun yoktur, bugün vardır. Sürekli kağıt üstü diyoruz. Sahada icardi dışında katkı veren yok ofansa. Hala bu durum yormadi ise Ne diyim ?

Sezon başlayalı 1 ay olmadı reis

Abartmasan mı

Gruplara kalması iyidir.biraz daha sisirsinler bunları. Forumdakilerde sisirsin eksik olmasinlar

Bu parayı etmezsin demedi tam tersi 10-15 milyon bonservis verilebilir iyi oyuncu ama sonra bunun üstüne satmak için maaşı 2 milyonun altında olması lazım dedi o yüzden istediği maaşa çıkmadık dedi.
Almayarak hata yaptı, görüntü o. Bu sene transfer politikamiz çok da al sat mantığında değil ki. Her aldığımız adama yüksek yıllık ücret verdik.

Bir maçla göklere çıkarma şenlikleri başlamış.
Fred alınmadı ama daha iyisi alınacaktır, 30 yaşında adama 15 milyon veremezdik.

Modern futbolda 10 kişi kalmak kazanmayı imkansız hale getiriyor derken bjk nin 4 tane attığı maç aklıma geldi xd.

Daha maraton yeni başlıyor beyler

Ayakta kalan kazanacak

Bakalım göreceğiz

İlkyari twente iyiydi anladığım ama ben izlemedim.2.yari başladı başlayalı fb ilkyari o giremediği pozisyonlara girdi ve hepsi gol oldu
İrfancanın çıkardığı bir top var o gol olsa 2-0 olacaktı maçın kırılma anı oldu

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sovdukleri Irfancan da sezona skorer başladı baya,sürekli gol ve asist yapiyo.syzmanski icinde erken bence yorumlar

Adam gibi orta saha ve defans almazsak bu sene hüsran olur.

Adamların orta sahası gayet iyi, bize gereken orta saha

Geri
Üst Alt