KL 23/24 Play-off M:1 | Fenerbahçe 5-1 Twente | MS | 24 Ağustos | S Sport +

Fred her şeyden önce çok kopuk oynuyor, United'da da öyleydi. Adam güzel 1 pas veriyor 5 dk adını duymuyorsun ondan sonra. Biz bu herife 10 milyon versek şu anda demediğinizi bırakmamıştınız. Bizde Berkan var diye size Del Piero gibi geliyor.

Kalecinin yanlış tercihleri gol ve kırmızıya sebep oldu.
Baskılı oynasalar da şans faktörü ile skor buldular. Bu maçta 2-3 fark olmazsa tur çok ortada.

Fredi gedsonu görünce beğenmemizi garipsemeyin arkadaşlar bu takımın orta sahası yok. Midjsö vs gözüme güzel gözükmeye başladı. Bu transferleri ezmek istiyorsan daha ucuza daha iyisini getirelim artık bitsin bu çile.

Fred bizim istediğimiz tarz değil o da çok savruk bize daha toparlayıcı lazım. Ben asıl Szymanski'yi beğendim tam Mertens yerine oturacak oyuncuymuş.

Fred zaten ne kadar kötü olabilirdi ki ne bekliyordunuz da ne çıktı. Manu'da 5 yılı görmüş, epey maça çıkmış. Ben misal daha iyi bekliyordum hatta.

Fred denilen herif brezilyada kakao işçisi olması gerekirken yanlışlıkla manuya gitmiş bir çöptür

ülke puanı için saldır

fb.gif

kritik anda attilar golü
tam tribünler homurdanmaya baslamisti 2. yarı keyifli geçerdi gol gelmeseydi

Evet gelen tüm topçuları 2-3 ay sonra görücez.

Başlarda çoğu iyi görünüyor tempodan dolayı.
Bizim Cica da çok iyi başlamıştı mesela, sonrasını gördük. O Polonyalı eleman asla o paraların oyuncusu olamaz. Polonyalı Cica lafımın hala arkasındayım şahsen.

Fred geçiş oyununda daha iyi oynuyor ancak fener geçiş oyunu oynayamıyor.Bizde daha çok iş yapardı.

Geri
Üst Alt