KL 23/24 Play-off M:1 | Fenerbahçe 5-1 Twente | MS | 24 Ağustos | S Sport +

bir zahmet - elenseler "lig asıl hedef" olur nede olsa - bari en vasat turnuvada bir hayırları dokunsun. Ligde şampiyon olmak bile 1.5 ay erken sezon açtırır halde - felaket haldeyiz.
Bazi rtslar bunu anlamiyor iste. Istiyorlar ki elensinler, ligde rahat rahat mac yapacaklar bunu dusunmezler

Biraz puan toplasinlar avrupada, sampiyon oldugumuzda sezonu temmuz başi açmayalim

Antep dk20’de kırmızı gördü, fb bir bok yapamadı 10 kişilik antep’e

twente’ye bak bi de :D

7'de 7 Arap Ismail
:tbr::tbr:
Transfere falan gerek yok, bu Fener ligin icinden gecer.
Sdhimanzki Alex'in rekolarini kirar. Malesef bunlarla basa cikamayiz.

Adamlarda yeni transferlerden oynamayanı yok

Bizde bi icardi onu sayma angelinı başkada yok

Peki kardeş, iyi ki almadik. Çöp oyuncu.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çöp oyuncu mu dedim? Fb'nin en iyi transferi dedim. Mertens yerine iyi olurmuş dedim yorumlarımda ama sen daha oynamadan bizim oyunculara çöp çekiyorsun. Tamam kardeşim, Fener uçuyor, kaçıyor, oğlanüstü. Szymnaski de ligin en iyi oyuncusu.

febenin attığı gole sevinen Galatasaraylılar keşke dün bizim maçla ilgili febelilerin dediklerini okusalardı
Yav şaka mısın? Adamlar biz cl ye gidemeyelim para az alalim diye kuduruyorlar. Biz ise fb Avrupa'ya gitsin de yorulsun diyoruz. Şu farki anlamak zor olmamali

Forumda çok defansif bir ortam var. Birsey yazınca herkes linç kültüründe. Tamam diyelim fener çok kötü, transferleri berbat, biz harikayız. Ne diyelim. Ama şunu diyim geçen seneki fener ile kıyaslayan arkadaşlar hata yapar, kadroları tamamen değişti nerdeyse. Geçen sene çöptu kadroları. Daha ciddiye almak lazim rakibi.

Ovgunun bokunu cikaran cok. Sen de dahilsen yapacak bir sey yok.

febenin attığı gole sevinen Galatasaraylılar keşke dün bizim maçla ilgili febelilerin dediklerini okusalardı
Twitteri takip ediyorsan ordaki ergenler herseyi yazar da soylerde Fenerin on elemede elenmesi ne isine yaricak ?

Tek lige dusecekler yorulmayacaklar ulke puanina katkisi olmayacak

Bu kadar harcama yaptiktan sonra her Turk Takiminin konferans liginde ceyrek finalden asagi yapmamasi lazim Fener 11 e 11 twenteyi gecemezdi iyiki 10 kisi kaldilar

Bazi rtslar bunu anlamiyor iste. Istiyorlar ki elensinler, ligde rahat rahat mac yapacaklar bunu dusunmezler

Biraz puan toplasinlar avrupada, sampiyon oldugumuzda sezonu temmuz başi açmayalim
maçlar zaten fikstürü sıklaştırmayacak ki - avrupa maçı haftası ertelenecek artık nede olsa.

Çöp oyuncu mu dedim? Fb'nin en iyi transferi dedim. Mertens yerine iyi olurmuş dedim yorumlarımda ama sen daha oynamadan bizim oyunculara çöp çekiyorsun. Tamam kardeşim, Fener uçuyor, kaçıyor, oğlanüstü. Szymnaski de ligin en iyi oyuncusu.
Kime çöp dedim? Kanıtla lütfen. Ben niye oynamıyor dedim oyuncularımız. Sıkıldım baris, mertens, oliviera, Berkan izlemekten. Aldığımız hiçbir adama da çöp demedim.

Geri
Üst Alt