Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 41.610
- 36.175
- 3.638
Hakem Fenerli oyuncuların her yere atlayışa çaldı faulü.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim ligde yere atma konusunda ihtisas yapti adamlar. O kadar inandiricilar ki yabanci hakem bile yiyorHakem Fenerli oyuncuların her yere atlayışa çaldı faulü.
Lille ve Aston Villa var iste. Gerisi tirt.fiorentina falan da geride. y. kürek takımlar kaldı iyice. hatay bile daha fazla zorlamıştır bunları
Enteresan bir şekilde bu 2 sezonda avrupada da hakemler bunları kolluyorHakem Fenerli oyuncuların her yere atlayışa çaldı faulü.
İnandırıcı atıyorlar onu mu yiyorlar hiç bilmiyorum ama kolay faul alıyorlar.Enteresan bir şekilde bu 2 sezonda avrupada da hakemler bunları kolluyor
Ben daha bizim maçı böyle anlatan spiker görmedim. Bu b.kunu çıkarttı iyiceAvrupa'da GS maçı izlerken bile abartılı amigo anlatımıyla tiksindiren bu adamdan FB maçı hiç çekilmiyor... Ali Koç anlatsa daha usturuplu anlatır muhtemelen...
Hayirdir? Fiorentina elendi mi? Evlerinde yenemezler mi?fiorentina falan da geride. y. kürek takımlar kaldı iyice. hatay bile daha fazla zorlamıştır bunları