KL 23/24 Son 16 M:1 | Union SG 0-3 Fenerbahçe | MS | 7 Mart

Bu maçta 10 gol bile yeseler protesto falan olmaz çünkü kaz kafalı taraftarları Türkiye ligi şampiyonluğu istiyor sadece

Umarım tamamı hatalı 9 penaltı kararıyla 9-0 yenilirler.

fbnin bu maçta galibiyet alıp, saracoglu’nda turu kaybetmesini isterim

Günaydın arkadaşlar, şanlı Union S.G. formamı giyip öyle geldim işe bugün. Temsilcimizin yanındayız vurduğunuz gol olsun aslanlar.

Şimdiye kadar haksız aldıkları tüm puanların sakatliklarla çıkması dilegiynen

inşallah çok yorucu bir maç olur ve kazanırlar. ikinci maç zaten en az 3 yerler ayrıca lig için de konsantrasyonları bozulmuş olur

Temsilcimize başarılar dilemiyor muyuz renktaşlar?

Seneye buraya düşecek olan takımlar işi daha sıkı tutacak, uefaya direkt gidecek olanlar işi daha ciddiye alacak. Menerim bu avrupada kendini kasıp puan toplayabileceğin son ciddi takım. Bu turdan sonrası gelecek sene adına işi daha sıkı almak demek.
Saldır kanarya tüm gücünü harca ve kazanacak puanı al.

SG Birlik'e basarilar dilerim
IMG_0422.webp

Saksıya fesleğen gibi oturtmalı bir galibiyet bekliyorum SG’den.

Mantıklı düşünürsek ilk maç 1-0, 0-1, 2-1 falan bitsin ki içeride uzatmaya gidilebilinecek bir skor olsun. Febe adına bol sakatlıklı 2 maç olsun, içeride uzatma sonunda da ne olursa olsun, şu fikstürde bir tur daha oynasınlar fazladan hatta denilebilinir.

Taraftar gözüyle de 7, 8 yesinler güzelinden, hakem 2, 3 penaltılarını vermesin, abv inşallah, yerle yeksan olsunlar, iso ağlasın, ceko tadici dövsün falan, buna daha yakınım mantıklı olamıyorum.

ben fbnin elenmesini istemiyorum, yarifinalde falan elensinler. maclari hep berabere falan bitip penaltilara kalsin. yarifinalde de penaltilarda elensinler

2. maçı by pass edecek bir skor olmaması lazım. Yenileceklerse de 2-1 falan yenilsinler ts maçı öncesi yıpranmaları mühim

Geri
Üst Alt