KL 23/24 Son 16 M:1 | Union SG 0-3 Fenerbahçe | MS | 7 Mart

Allah Allah ben bu maci değilde liverpool macinimi izledim acaba
Fener harika oynadı
Fred muhtesemdi
Benim izlediğim maçta pozisyonu olmayan 2 tane sutla maç alan bir takim ve sürekli pas hatası yapan ev sahibi vardi

Fbnin turu geçmesini istedim ama ilk maçta böyle bi skor almaları 2. maç için kötü oldu full rotasyonu dayayıp ts maçına dinç çıkacaklar. Neyse 2 maç daha oynayacak persembe günleri insallah adam akıllı bir takım gelir

Bizim dışımızda bir takım avrupa'da ya da ligde bunları şamar oğlanı yapacak ama kim bakalım.

İlk golü yiyince tecrübesizliklerinden paniklediler diye düşünüyorum ama np biz kendimize bakak
Maça baktıysan Union oynadı Fb kontra kovaladı. 3'lü oynayıp kapanan bir takım olsaydı yorumların başka olurdu ama biz kapanan takımlara zorlanıyoruz böyle defansı ağır bir de önde oynayan takımlara ise sorun çıkartıyoruz. Manu maçı hatta Bayern maçı buna örnek aynı şekilde Kopenhag, Molde, İstanbul gibi maçlarda diğerine örnek.

Takımla teknik direktör uyumsuz. Forvetleri her hava topunu almasına rağmen ısrarla kanatlardan orta açmadilar. Fb-ts maçında hamsiler onachu ile fb nin tüm dengesini bozmuştu. Bunlar faydalanamadilar. Özellikle çağlar oyundan çıkmışken.

mis sakatliklar oldu

caglar
ismail

İzlemeyenler laflarına takılmayın fener için tek iyi oyuncu vardı o da batshuayi
Fred filan vasat altiydi

Fener full rotasyonla cikarsa ilk yaridan 2 yer. Bunu da fava atin. Bu salaklar inşallah oyle bir hata yapar da böyle skor avantaji yakalamisken bile donlarina sicarlar

Bugün konferans Ligi'nde kazanan tek Müslüman TD olan kartalı kutlayın...

Geri
Üst Alt