KL 23/24 Son 16 M:2 | Fenerbahçe 0-1 Union SG | MS | 14 Mart

Bu ülkede bir pkk dan birde bu camiadan nefret ediyorum, onlardan gelecek puana bu ülkenin ihtiyacı yok, adını bile bilmediğim Belçika takımına başarılar diliyorum

Fb en son 2022'de Slavia Prag'a yenildi içerde Avrupa'da. Bir de Kiev var ama o uzadıktan sonra olmuştu.

Süper Kupa finali bu şerefsizlerin son 16'ya kalacağı için yine ertelenecek. Fener ne isterse onu yapıyorlar.

şikecilerin rotasyon yapamayacağı maçtır. stoperler sakat olduğu için ve serdar listede olmadığı için djiku-oosterwolde ikilisi mecbur oynayacak. mert müldür listede olmadığı için osayi de hakeza yani bekler ferdi-osayi her zamanki gibi. krunic cezalı olduğu için orta sahada da ismail mecbur oynayacak.

Dzeko batsuayi dışında rotasyonu yapamazlar. O yüzden inşallah yorulurlar

şikecilerin rotasyon yapamayacağı maçtır. stoperler sakat olduğu için ve serdar listede olmadığı için djiku-oosterwolde ikilisi mecbur oynayacak. mert müldür listede olmadığı için osayi de hakeza yani bekler ferdi-osayi her zamanki gibi. krunic cezalı olduğu için orta sahada da ismail mecbur oynayacak.

Dzeko batsuayi dışında rotasyonu yapamazlar. O yüzden inşallah yorulurlar

Yorgunluk olacaktir bence de illa ki. Ancak rakipten galibiyet en azindan 2-3 farkli beklemek bildigin hayal cok kalitesiz bir ekip, fizik (kosu, tempo disinda) haric. Gonul isterdi ki Nordjselleand (nasil yaziliyorsa artik :) ) gibi bir takim olsa iceride disarida 4+ atsa.

Macinin sonucu önemli degil yorulsunlar kafi

Loic Lapoussin iyi futbolcu.

Fb en son 2022'de Slavia Prag'a yenildi içerde Avrupa'da. Bir de Kiev var ama o uzadıktan sonra olmuştu.
O tarihten bu tarihe karşılaştıkları en güçlü rakip kim? En babası Rennes diye hatırlıyorum. Normal o dandik rakiplere karşı böyle bir seri yapmak

union konsantre gelse işi uzatmaya götürme şansı var derdim ama onlar da salmış gibi. Umarım FB nın kendi sahasındaki berbat oyununun ve Türk hakemlerinin farkındadırlar. Union lu olsam ve şu Pendik maçını izlesem umutlanırdım

@Vasfi Vural abarttığın kadar yokmuş bu takım ha

gerçi karaktersizlikten ilk yarı 2 yerlerse ekstra yorulma safhası olabilir - ismaili eli ayağına dolaşmş görmek isteriz.

1710321204541.webp

sezon başından beri oynadığı takımlara bak ya

Aklıma 2018 juve real eşleşmesi geldi. Son dakikada 0-3 geride olan fener zorlama bir penaltı ile skoru 3-1'e getirip turu geçiyor.

Geri
Üst Alt