Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
KL 23/24 Son 16 M:2 | Fenerbahçe 0-1 Union SG | MS | 14 Mart
Belcika Ligi'ni Süper Lig'in önüde gösteren futbol otoriteleri bile kendini sorgulamaya baslamistir.
USG takimi gercekten bugün alacagi skordan bagimsiz sol taraftaki 10 numarali futbolcu haric fazlasiyla yetersiz ve yeteneksiz bir görüntü sergiliyor.
Konferans ligine baktim da adam gibi duzgun takim yok. Viktoria Plzeň sanki iyi gibi biraz. Sparta Prag'i 4-0 yenmisler 4 gun once. Bir de Maccabi Tel Aviv fena degil. Aston Villa cok onemser mi Konferansi bilemedim. Gerisi cok tirt takimlar.
Konferans ligine baktim da adam gibi duzgun takim yok. Viktoria Plzeň sanki iyi gibi biraz. Sparta Prag'i 4-0 yenmisler 4 gun once. Bir de Maccabi Tel Aviv fena degil. Aston Villa cok onemser mi Konferansi bilemedim. Gerisi cok tirt takimlar.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.