Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben aslında Emery faktörü ile önde görmüştüm ama yanılmışım.Millet yıllardır öğrenemedi, EPL'nin baba takımları dışında diğerleri turnuvalarda tıraş. Hep böyle oluyor.
aynı şekilde tottenham takıldığı için ligde rahatladılar - Avrupa kupasına hısrlanır dedim ama skora bakılacak olursa pek umursamamışlar.Ben aslında Emery faktörü ile önde görmüştüm ama yanılmışım.
Gerçekten kadro değerlerine bakıyorsun, uçuk fark var ama netice başka şeyler söylüyor. Üstelik biri PL takımı diğeri Yunan Ligi. Futbol bu yüzden güzel, tabi ayrıca Türk takımları için ders çıkarılması gerekiyor...aynı şekilde tottenham takıldığı için ligde rahatladılar - Avrupa kupasına hısrlanır dedim ama skora bakılacak olursa pek umursamamışlar.
Club Brugge sağlam 1 takım ama Lig'de şampiyonluk şansları artmışken oraya yönelmişlerdir büyük ihtimalle reis yavFiorentina'yı bilmiyorum çok mu iyi ama Brugge şu turnuvada biraz ciddiye alınacak çok az takımdan biri.