KL 24/25 Final | Real Betis 1-4 Chelsea | MS | 28 Mayıs | TRT 1

beklentimin yuksek oldugu bir versus .

pellegrini hocami uzun yillardir yakindan takip ederim.kendisinin oynattigi sistem oyununu ve saha kenarindaki centilmen klas durusunu takdir eder ayri bir severim .
en begendigim donemi nazarimda villarreal ve mcity donemi idi , ^mevcut betis donemi de bu halkaya eklendi .

versus'un ilginc bir anektodu nedir derseniz ;

chelsea hocasi maresca vakti zamaninda malaga da pellegrini hocamin oyuncusu idi .
akabinde futbolu biraktiktan sonra da yanilmiyorsam west ham da yardimciligini yapmisti .

bu denklem den bakinca, maresca oyun dna'sin da suphesiz kurt pellerini hocamizin esintilerini gormek bariz bir durum . :hat: . ki, maresa icin , kendi deyimiyle ; pellegrini = baba figuru .

ambians olarak yuksek bir tribun bekliyorum . saha icinde de beklentim bayagi yuksek. bunun yegane nedeni de bold olarak ; pellegrini ve eski ogrencisi maresca nin oynattiklari futbol nedeniyledir .

11ler aciklanir aciklanmaz iki taraf adina yayilima yonelik bir yorum yazmayi dusunuyorum .

ps ; betis de antony nin golle bulusacagini yuksek ihtimal olarak goruyorum.
pellegrini hocam disinda eski oyuncumuz bakambu icin de betis alsin isterim.

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Murat Durmaz , @Hayri Cund , @Sadri Baykam ,
bu arada, yilllar once pellegrini'yi villarreal sonrasi takimimizin basinda gormeyi cok istiyordum.

saygi ve selamlar.

Ben Konferans liginin varlığını komple unutmuşum bu yıl. :asd:

Real Betis XI: Adrian, Sabaly, Bartra, Natan, Rodriguez, Fornals, Isco, Cardoso, Antony, Ezzalzouli, Bakambu.

Chelsea XI: Jorgensen, Gusto, Chalobah, Badiashile, Cucurella, Caicedo, Fernandez, Palmer, Neto, Madueke, Jackson.

Bizdeyken haksız yere gömülen bakambu finalde ve muhtemelen bu maç golüde olabilir.

Geri
Üst Alt