Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle bağırıyorlar.Avci istifami diyolar anlayamadim
Bizde bağıran olmadı istifa diye.Öyle bağırıyorlar.
bizde fatih tekkeyi mi alalım @Feramuz Kayalarterim bu sefer gitmeli trabzon'a.
2 sene şampiyonluk yaşamış hoca var o kredisini tamamen bitirdi.Bizde bağıran olmadı istifa diye.
Kredisine tukireyim onun. Lig şampiyonluğu için kredi olamaz asla. Avrupa'da rezil etti bizi 2 senedir2 sene şampiyonluk yaşamış hoca var o kredisi tamamen bitirdi.
Avcı'nın hiçbir kredisi kalmamıştı tamamen batırdı.
Hocanın elinde doğru malzeme varken iyi futbol oynatıyor oynattığını gördük ama malzemeleri seçmeyi hiç bilmiyor transfer işini sisteme göre adam alsaydık yine başarılı olurdu ama neye göre alıyoruz hiçbir fikrim yok.Kredisine tukireyim onun. Lig şampiyonluğu için kredi olamaz asla. Avrupa'da rezil etti bizi 2 senedir
Bireysel oyunla oldu bu işler. Çoğu maçı ikina sikina aldık zaten. Bu herifin oynattiigi oyunu hiçbir zaman beğenmedim. Bu takimda organize atak çok görmedim.Hocanın elinde doğru malzeme varken iyi futbol oynatıyor oynattığını gördük ama malzemeleri seçmeyi hiç bilmiyor transfer işini sisteme göre adam alsaydık yine başarılı olurdu ama neye göre alıyoruz hiçbir fikrim yok.
Bu sene Avrupa'da inadı yüzünden turu verdik bir noktada inat başladı mı o iş sıkıntı olur Fatih hocada da böyleydi son dönem takıntılı hale gelmişti son gördüğüm Okan hocada da takıntı başlamış.