Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 23.932
- 21.818
- 1.848
Şu ana kadar y bir futbol var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sana zararı varmış gibi yorumlardan kaçınalımMaçı keşke iptal etselerdi bu sene köyferans şampiyonu çıkmasaydı, bu turnuva kapatılsın.
Sana zararı varmış gibi yorumlardan kaçınalımköyferans denen çöp oğlu çöp lig kapatılmalı gelirleri ŞL'ye aktarılmalı
admirim senden başka seven yok şu ligi vallaSana zararı varmış gibi yorumlardan kaçınalım
Sana zararı varmış gibi yorumlardan kaçınalım
Bende sevmiyorum ama sevmeye gerek yok ki bunun için , bir Türk takımının şuan tek kazanabileceği bir kupa gibi duruyor. Mesela bjk ciddiye alsa şu kupada final oynayabilir.admirim senden başka seven yok şu ligi valla
seneye daha sağlam takımlar gelecek 5 büyük ligden seviye bi tık artabilirBende sevmiyorum ama sevmeye gerek yok ki bunun için , bir Türk takımının şuan tek kazanabileceği bir kupa gibi duruyor. Mesela bjk ciddiye alsa şu kupada final oynayabilir.
yav saglam takim gelince de ciddiye almayip eleniyor.seneye daha sağlam takımlar gelecek 5 büyük ligden seviye bi tık artabilir
seneye Brighton Atalanta monaco freiburg ajax var bunlar ciddiye alabilir avrupa'da kupa kazanmak isteyebilirleryav saglam takim gelince de ciddiye almayip eleniyor.
kesin mi bunlar. o zaman iyiymis.seneye Brighton Atalanta monaco freiburg ajax var bunlar ciddiye alabilir avrupa'da kupa kazanmak isteyebilirler
Brigton da ne sanssiz takim he, AVL yapacakkenseneye Brighton Atalanta monaco freiburg ajax var bunlar ciddiye alabilir avrupa'da kupa kazanmak isteyebilirler
play off'ta elenmezlerse kesinkesin mi bunlar. o zaman iyiymis.
Ben garibandan yanayım velacano