KL 25/26 H:2 | Samsunspor 3-0 Dinamo Kiev | MS | 23 Ekim | TRT 1

Iyi ki buna penalti falan vermedi hakem

Stadyumun boş olması bayağı rezil bir durum

Samsunsporun sosyal medya ekibi gerizekalılardan oluşuyor.
İnsanları şu maça çağıramamak da ne bileyim.

samsun halkı güreş filanmı seviyor spor olarak,tribünler boş

Bilet fiyatları deniliyor+ maçın geç oynanması
Ya yok. Kale arkası 750 lira. Batı üst 2000 lira protokolün yanı, Vip 4750.

200 liraya maç izlemeye alışmış taraftara çok gelir tabi.
Millet hala bileti alacağı yeri bilmiyor pasodan arıyor. Sosyal medya ekibi maç günü paylaşım yapıyor bu kadar gerzek bir tavır var.

normal şartlarda bu sezon samsunun oyun olarak ligi fenerin üzerinde bitirmesi lazım

Oha bu nasil kacar

Şu topu dışarı atmak golü atmaktan daha zor yaw

ulan musaba şu pasları fener maçında vereydin ya

Atakum/Atakent sahilinde gezmeyi seviyorlar.
Bu stadyum ilk yapıldığında en büyük sorunun mesafe olacağını söylemiştik havalar az soğuduğunda taraftar kolunu çekiyor bildiğin. Stadyumun bulunduğu yer de öyle rüzgar alıyor ki ne zaman maç izlemeye gitsem sonra hastalıkla uğraşıyorum. Gittiler en açık yere stadyum yaptılar. Maç oynanıyor yan tarafta bakır fabrikasının bacasından duman direkt içerde.

Stadyumu yapacakları tek yer vardı sonra proje iptal oldu. Direkt otogarın yanına yapılacaktı ulaşım sorunu olmayan yürüyerek maça gidilecek tek yer oraydı. Rezil ettiler.

Bu stadyum ilk yapıldığında en büyük sorunun mesafe olacağını söylemiştik havalar az soğuduğunda taraftar kolunu çekiyor bildiğin. Stadyumun bulunduğu yer de öyle rüzgar alıyor ki ne zaman maç izlemeye gitsem sonra hastalıkla uğraşıyorum. Gittiler en açık yere stadyum yaptılar. Maç oynanıyor yan tarafta bakır fabrikasının bacasından duman direkt içerde.

Stadyumu yapacakları tek yer vardı sonra proje iptal oldu. Direkt otogarın yanına yapılacaktı ulaşım sorunu olmayan yürüyerek maça gidilecek tek yer oraydı. Rezil ettiler.
Bu sene de bizim maçtan sonra hasta olacan gibi o halde :asd:

Bunu gol kaçmadan yazıyordum, yani kaçan golden bağımsız bir fikir... Muandilmadji fena değil ama Samsun'un şu oyunu sanki bir tık daha iyi bir santraforu hak ediyor ya...

3-0

İlginç 1 skor. Kievin düştüğü bu hal beni üzmekte

Geri
Üst Alt