- 21 Haziran 2011
- 28.198
- 7.851
- 2.313
Jovic ne alaka adamın kariyeri dibi görmüş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Köyferans bu normalSamsun ilk 8i garantileyecek bu maçı kazanırlarsa hakkaten büyük iş yaptıkları
Biz bu AEK ayarında takımları AL'de yenemedik. Hatta ülkesi savaşta olan takımı ve AL'nin en düşük PD değerine sahip takımını bile yenemedik. Hiç de küçümseme. Samsun bütçesi ve kadrosu ölçüsünde inanılmaz iş yaptı. İnşallah güzel bitirirler.Köyferans bu normal
Bak burda abartı yok. Harbiden öyle. Ne yaptığını bilen bir takım, ne yapmak istediklerini anlayabiliyorsun izlerken. Zaten herifler nerdeyse yeniyordu bizi. Osimhen sağolsun kurtardı yine bizi.Samsun bizden iyi ekip
Bütçesine göre gerçekten iyiBiz bu AEK ayarında takımları AL'de yenemedik. Hatta ülkesi savaşta olan takımı ve AL'nin en düşük PD değerine sahip takımını bile yenemedik. Hiç de küçümseme. Samsun bütçesi ve kadrosu ölçüsünde inanılmaz iş yaptı. İnşallah güzel bitirirler.
Türkiye'de stadını dolduran kaç tane takım var ki. Ama yani takım bu kadar iyi gidiyorken bari gider izlersin.Benim anlamadığım takım ligde iyi, avrupada iyi, cidden akıllı başkanları var ve gayet iyi top oynuyorlar ama buna rağmen neden stadyumu dolduramıyorlar? Geçtiğimiz hafta gittim Samsun’a, stadyum öyle anormal şekilde şehir dışında falan da değil. Biletler desen o da pahalı değil. Yani dolmaması için hiçbir sebep yok. Alt liglerde bile stadyumları daha çok doluyordu, ilginç altında bir iş var bence. Ya da Samsun gerçekten futbol şehri değil.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alt liglerde full çekiyodu yine aynı staddaBenim anlamadığım takım ligde iyi, avrupada iyi, cidden akıllı başkanları var ve gayet iyi top oynuyorlar ama buna rağmen neden stadyumu dolduramıyorlar? Geçtiğimiz hafta gittim Samsun’a, stadyum öyle anormal şekilde şehir dışında falan da değil. Biletler desen o da pahalı değil. Yani dolmaması için hiçbir sebep yok. Alt liglerde bile stadyumları daha çok doluyordu, ilginç altında bir iş var bence. Ya da Samsun gerçekten futbol şehri değil.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hala öyleAlt liglerde full çekiyodu yine aynı stadda
Hatta geçen sezon ya da önceki sezonda 3 büyüklerden sonra stadı en çok dolan takımdı ortalama olarak. Var bişey bende anlamadım
Türkiye'de stadını dolduran kaç tane takım var ki. Ama yani takım bu kadar iyi gidiyorken bari gider izlersin.
evet levent reyiz cok keyifli sunuyor.Spiker Dünya kupası spikeri mi