- 26 Kasım 2012
- 186.612
- 261.416
- 5.998
Gol Moukoudi Dk 4
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fenerli dostlarin hepsinin kafasi kirik, bu zamana kadar nasil gelmisler hic anlam veremiyorum. monacoya 1:0 kaybettik diye, adamlar reel yolluyor fenerin emenikesiyle monacoyu yendikleri macin ders olsun bize diye. bunlar düsünemiyormu haginin efsane sutuyla prime monacoyu nasil 3:2 dize getirdigimizi? üstelik bu adam 50 üstü yasinda.Sen yarin Fenerli dostlarini gordugunde bir de bunu tekrar anlati ver tam ayni sozleri sarf et, tamam?
Kurali bosverelim, Avrupa'da kac tane macta benzer pozisyona devam karari verildi ama olsun, empati yapalim.
fenerli dostlarin hepsinin kafasi kirik, bu zamana kadar nasil gelmisler hic anlam veremiyorum. monacoya 1:0 kaybettik diye, adamlar reel yolluyor fenerin emenikesiyle monacoyu yendikleri macin ders olsun bize diye. bunlar düsünemiyormu haginin efsane sutuyla prime monacoyu nasil 3:2 dize getirdigimizi? üstelik bu adam 50 üstü yasinda.
Sezon sonuna kadar bu işkenceye her türlü devam maalesef. Allah yüzümüze inşallah güler de şampiyonluğu kaptırmayız. Devre arasında alınacak herifleri de düşününce tek bir sezonda totalde 250 milyon filan harcayıp şampiyonluğu fenere kaptırmak ders kitaplarında okutulacak cinsten bir olay olur maalesef.Hazır skibbe aşkımız da depreşmişken thomas reisi mi denesek
Olur mu oyle Okan Hocam en iyisini bilir. Daha sagbeke ve orta sahaya 50 milyon daha harcamamiz lazim basarili olmamiz icin.Samsun 200 maçtır aynı kadroyla oynuyo her rakibi de eziyo
Alla alla bi yanlışlık var kesin
hangi isaret kralemre bey pozisyonla ilgili penaltı değil beyanında bulunursanız aklımızdaki soru işaretlerini giderme yolunda önemli 1 adım olur.
Karşı taraf yunanmış beyler taraf tutma mekanizmamızı tekrar gözden geçirelim, tabi samsuna olan kinimizi saklı tutmak kaydıyla
Önce şaşırdımGS düşmanlarının canı cehenneme
Önce şaşırdım sonra biraz düşündüm laykını verdim heis