Göktuğ Çakırlar
Aslan Üye
- 19 Nisan 2013
- 9.758
- 5.215
- 1.713
Cocukca bakis acisi kici kirik bir turnuva icin.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cocukca bakis acisi kici kirik bir turnuva icin.
Sen ve ben bir de 1-2 kisi daha var bu konuda. Yalniz kaldik. Insanlar nefretlerinden dolayi mantikli dusunme yetilerini kaybetmisler.Sanki adamlar Şl ye katılıp 30m euroyu kasaya koyma maçı yada UEFA finali oynuyor.
Bu maçı kazansinlar ki ülke puanı artsın ve iki kulvarda oynasınlar.
Aksi bize fayda sağlamaz. Direk gittiğimiz için kasaya parayı koyuyoruz. Lig 1.si ŞL'ye elemeyle gitmemeli.
asil kici kirik ulke puani icin dusmana basari dilemek cocukcaCocukca bakis acisi kici kirik bir turnuva icin.
Biz istiyoruz diye kazanmayacak yada kaybetmeyecekler zaten, o nedenle burada sevinenlere de birsey demiyorum ama Türkiye'nin en gözü açık taraftarı bizsek sadece bize faydası olduğu için bile burada Türk takımını desteklemek gayet mantıklı olandır.Sen ve ben bir de 1-2 kisi daha var bu konuda. Yalniz kaldik. Insanlar nefretlerinden dolayi mantikli dusunme yetilerini kaybetmisler.
Daha gecen sene sirf bizim maç icin koç sponsorluguyla devre arasi rekor trans yapan.Basarilarimiza ve emegimize dil uzatma konusun da fbden farki olmayan jkya da onun getirecegi ulke puanina da enden gireyim.Cocukca bakis acisi kici kirik bir turnuva icin.
Ara ara baktım bu maça da eleyebilir gibi ciddi pozisyon kaçırdılar. Hızlı hücuma çıkıyorlar ama defansları da biraz güven vermiyor.Lozan eleyemez bunları umudumuz sevr artık
Ulke puani kici kirik degil cunku Sampiyonlar Ligi'ne direkt gitmemize yariyor. Kafan iyi mi, renktas?asil kici kirik ulke puani icin dusmana basari dilemek cocukca
Zannediyorlar ki biz bunlar Sampiyonlar Ligi'ne girsinler her maclarini kazansinlar istiyoruz ya da Avrupa Ligi'ne, Konferans'a kalsinlar ve kupayi alsinlar istiyoruz. Yok oyle bir sey. Gitsinler iste yari finale, ceyrek finale kadar. ulke icin yeterli puan toplaniyor. Sonucunda bu da bizim Sampiyonlar Ligi'ne direkt gitmemize yariyor. Bunu bildikleri halde boyle sevinmeleri garibime gidiyor.Biz istiyoruz diye kazanmayacak yada kaybetmeyecekler zaten, o nedenle burada sevinenlere de birsey demiyorum ama Türkiye'nin en gözü açık taraftarı bizsek sadece bize faydası olduğu için bile burada Türk takımını desteklemek gayet mantıklı olandır.
kendi puanimizi kendimiz aliriz. haram puan istemez.Ulke puani kici kirik degil cunku Sampiyonlar Ligi'ne direkt gitmemize yariyor. Kafan iyi mi, renktas?
Sen gir kardesim, cocukca bakis acisi demistim. Ben ne puan getirirlerse kardir kafasindayim. Bu turnuvada yari finale kadar gitsinler.Daha gecen sene sirf bizim maç icin koç sponsorluguyla devre arasi rekor trans yapan.Basarilarimiza ve emegimize dil uzatma konusun da fbden farki olmayan jkya da onun getirecegi ulke puanina da enden gireyim.
He alirsin.kendi puanimizi kendimiz aliriz. haram puan istemez.
Aynen öyle renkdaş. 5-6 maç kazansınlar, sonrasını kendileri bilir.Zannediyorlar ki biz bunlar Sampiyonlar Ligi'ne girsinler her maclarini kazansinlar istiyoruz ya da Avrupa Ligi'ne, Konferans'a kalsinlar ve kupayi alsinlar istiyoruz. Yok oyle bir sey. Gitsinler iste yari finale, ceyrek finale kadar. ulke icin yeterli puan toplaniyor. Sonucunda bu da bizim Sampiyonlar Ligi'ne direkt gitmemize yariyor. Bunu bildikleri halde boyle sevinmeleri garibime gidiyor.
Saygi duyarim forum farkli fikirlerle güzelSen gir kardesim, cocukca bakis acisi demistim. Ben ne puan getirirlerse kardir kafasindayim. Bu turnuvada yari finale kadar gitsinler.
almasam da sorun yok. hatta gerekirse kendi ulke puanimdan vereyim. yeter ki bunlar sevinmesin.He alirsin.